Rapy, Hip-hopy I Inne Huncwoty, Czarnuszy rap znaczy się!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Rapy, Hip-hopy I Inne Huncwoty, Czarnuszy rap znaczy się!
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
heh temat już był, ale coś się może w
Waszym życiu zmieniło ;] co sądzicie o tym, jakże popularnym zjawisku w Polsce? 'yoł, elo ziom' <-> stereotyp prawdziwego 'ziomala'. czego słuchacie z rapu, co lubicie w tej muzyce? heh, ja ostatnio disy słucham ;] Mezo ->TenTypMes + NumerRaz, NumerRaz-> Mezo, TenTypMes-> Mezo. ładniensobie chłopaki jeżdżą. polecam szczególnie Meza 'Panczlajnera'. kultowy też już jest 52dębiec. konfrontacje 'chcesz ze mnie kpić' ;] wole ten taki żywiołowy typ. właśnie coś w rodzaju Meza, chociaż w sumie tak sobie go lubię. Kaliber ofcrs. Numer Raz. Ostr. Łona. Fisz. oni dalej wymiatają. polecam 'Nic Dziwnego' - płyta Łony ostatnia. nie tylko dla ludzi, którzy rapu słuchają. Eldo i Grammatik. niesamowici, świetne podkłady. a Tedzik? hmm nie trawię go po tym jego nagraniu z Kukulską. sorry bardzo, ale się cholernie zniesmaczyłem. tylko Wyścig Szczurów toleruję. a panie w teledyskach? wydaje mi się, że to się poprawia ;] coraz ładniejsze panie występują w teledyskach hip hopowych. MOR WA i Numer Raz ostatnio nam kilka ładnych pań przedstawił ;] mistrze fristajlu? hm jak dla mnie zią z Łodzi, znaczy OSTR. a hip hopolo? 3wymiar i 18L. Peja? nie lubię. znaczy jego hip hopu i jego samego. Liroy? też nie trawię. Electricrudeboyz? zna ktoś. Znowu Lato, taka pioseneczka dnb w sumie. bardzo miłe na imprezy ;] rozgośćcie się. Ten post był edytowany przez Child: 08.04.2008 15:23 |
![]() ![]() ![]() |
MeGi_16 |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 137 Dołączył: 31.12.2003 Skąd: Poznan ![]() |
Secner przykłady,ktore przytoczyłeś są
jakby ekhm...przestarzałe...To są antyki,a to trzecie to na pewno nie jest
"Jak by to było",bo DKA nie rymuje jak mu jest źle,a wręcz
przeciwnie,chociaż bez przesady...Nie wiem o co dokładnie ci
chodziło.
"Pocałuj mnie w dupę i jak gówno poczuj się,bo ja ze wszystkich sił dzisiaj pierdolę cię.",tak chyba brzmi refren Karramby.Nie wiem gdzie ty to słyszałeś,w esce na pewno nie,ale wiedz,że dziś się już takiego hh nie robi,chyba,że w podziemiu,więc nie rozumiem twoich oskarżeń.Podaj przykłady bardzije na czasie,bo dyskusja toczy się chyba na temat tego co jest teraz. Mówisz:blok i budka z piwem, bądź na odwrót - "fura i komóra i bmw z muzyką na full". I to jest kultura?...Sorry,ale idąc ulicą nawet nie zdajesz sobie sprawy ilu "normalnie"wyglądających ludzi słucha hh już od dawna.Niekoniecznie są to małolaty!Ludzie dorośli również!Nawet sami raperzy często swoim wyglądem nie potwierdzają tego jaką muzykę robią.Nie trzeba żyć w bloku,żeby słuchać hh!!Poza tym teraz już nieliczni rymują o tym jak im się źle żyje w blokach.Teraz teksty są o wszystkim,niektóre o blokach inne o kobietach,a jeszcze inne wyśmiewają nasz kraj,a śmiać się jest z czego.Jedyna myśl jaka przychodzi mi na temat twojej osoby to to,że żyjesz w świecie schematów.Jak widzis skejta,to myślisz:"albo mu jest źle,albo ma w garażu zajebistą fure",a dopuszczasz w ogólę myśl,że istnieje coś pomiędzy??Na temat działu hip-hop na wp.pl nie będę się wypowiadać,bo brak słów.... Voldius-52Dębiec tworzy dwóch facetów z Dębca(poznańska dzielnicadop.JA).Mianowicie Hans i Ron,tylko że jest tak,że to Hansik gra w składzie pierwsze skrzypce,a Ron ma rolę drugoplanową,ale można go dojrzeć w klipach,ale na koncertach Hans i Ron zawsze razem ![]() Ten post był edytowany przez MeGi_16: 12.08.2004 13:31 -------------------- "Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień." George Bernard Shaw (1856 - 1950)
--- "Dla Ciebie mógłbym zrobić wszystko co zechcesz powiedz tylko... Naprawdę na dużo mnie stać" Myslovitz Dla Ciebie warto żyć =* Hej Kolejorz,hej Kolejorz,heja heja hej Kolejorz!!! |