Amator Czy Profesjonalista [teatr], co wolicie???
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Amator Czy Profesjonalista [teatr], co wolicie???
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
czy wolicie oglądać przedstawienia
przygotowane rpzez różne szkolne kółka teatralne, amatorskie, czy chodzić do
profesjonalneogo teatru, gdzie aktorzy za swoje występy dostają kupę
kasy???
ja osobiście wolę amatorów. jest to co prawda duuużo niższy pozionm (choć znam zespól, który można nawet powiedzieć, żę nei widać różnicy). dla mnie tylko wtedy aktorzy grają "od siebie, z duszą". robią to bo lubią, a nei dlateog, że zarabiają na tym pieniądze. jakie jest wasze zdanie??? -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Osobiscie do duzych teatrow nie chadzam dla
przyjemnosci, glownym tego poodem jest to ze poprostu nie mam gdzie, wiec
jezeli juz jestem w teatrze to z klasa, wiecie jak to jest, jakas
przynudnawa lektura albo cos takiego, jedzie sie po to zeby wyrwac sie ze
szkoly... za to rozwalaja mnie scenki przygotowywane na roze okazje przez
jedna z klas w naszej szkole, ludzie dawno taki zadowolony nie wyszedlem z
apelu o trzecim maja:)
A co do zaangarzowania to zgadze sie z Morna, przecierz do teatru chodzi wlasciwie malo osob, oni za to wcale tak duzo nie zarabiaja, przecierz gdyby chcieli zgarnac spora kase zagraliby w "Na dober i na zle", a nie grali w teatrze, no nie przesadzajmy, jesli dbry aktor gra w teatrze to znaczy ze to bardzo lubi w wklada w to serce. -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 16.05.2025 04:48 |