Piłka Nożna, No zbiorówka do diaska no!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Piłka Nożna, No zbiorówka do diaska no!
Hefaj |
![]()
|
||
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
No cholender , narobiliście tyle tych
tematów że trza by było tamte kasnąć/zamknąć a przenieść dyskusję na
zbiorczy ;-p Mam nadzieję że ten temat się utrzyma. Na początek , trochę mnej optymistyczny akcent , otóż w Hiszpańskiej lidze zronbiła się 'moda na ekstrawaganckie piłkarskiwe koszulki' , zaś szczytem był nowy wzór pucharowych koszulek Athletic Bilbao: ![]() Inne , również nieco 'dziwne' kszulki chce wprowadzić Valencia i Sevilla , że też nie wspomne o Atletico Madryt :
o.O -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
||
![]() ![]() ![]() |
ren.Asiek |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 553 Dołączył: 23.11.2003 Skąd: Kraków :))) Płeć: Kobieta ![]() |
No cóż, dla mnie ta rozgrywka była
rewelacyjna i chociaż Wisełka przegrała to i tak dali z siebie wszystko.
Grali naprawde dobrze, mieli wiele akcji pod bramką i wiele okazji do
trafnych strzałów, ale trzeba pamietac, że Real jest mistrzem swiata wiec
musi coś potrafic. :-P. Wkurzała mnie gra Walter'a Samuel'a...jak to
określił komentator grał agresywnie, noi denerwowały mnie te faule na wiśle,
które wykonywali hiszpańscy zawodnicy. Maciek Żurawski miał pare dobrych
strzałów zza pola karnego, chociaż nietrafne to i tak był blisko. Grał wg
mnie bardzo dobrze, chociaż gra ożywiła się dopiero kiedy wszedł na boiski
Damian Gorawski. Dzielnie wchodził z piłką między piłkarzy realu co mi się
spodobało bo szedł na całość, i nie dawał się zastraszyć
hiszpanom.
![]() ....a i nie zapominajmy ze będzie jeszcze rewanż, więc wszystko może sie jeszcze odwrócic...przynajmniej ja w to wierze! ![]() -------------------- Być nikim innym jak samym sobą w świecie, który każdego dnia próbuje zrobić nas kimś innym.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 12:08 |