W Co Najczęściej Gracie Na Kompie?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
W Co Najczęściej Gracie Na Kompie?
Mlekolak |
13.08.2004 11:12
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 9 Dołączył: 12.08.2004 |
ja najczęściej gram na kompie w gry na nes'a
Ten post był edytowany przez Child: 11.05.2006 23:07 |
Klaud ze Slytha |
13.08.2004 12:41
|
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta |
Hmm... Od jakiegoś roku gram w MUDy.
Na początku była Arkadia, potem Dragfor (I faza testów), po I fazie testów
znów Arka i czekam na II fazę testów Draga. Cholernie te MUDy wciągają no.
Oczywiście Baldur's Gate II, bo jakżeby inaczej, moja ulubiona gra ;-) Niedawno kupiłam sobie grę "Tony Though i Noc Pieczonych śCiem" - taka miła przygodówka do pomyślenia nad zagadkami i pośmiania się. Czasami bawię się na necie grając w gry online (mania na grę Ping Pong 3D). Przygodówek w sumie mamy mnóstwo, bo rodzice lubią w nie grać, więc też czasem prócz "Tony'ego Thougha" gram w np. Atlantisa czy inne tego typu gry. Zręcznościówki? Zdarzają się. Np. bardzo fajny "Croc", w którego pogrywałam mając 6 lat. Po tej sześcioletniej przerwie coś czuję, że przydałoby się pograć znów. Ze strategii... hmm... w Age of Empires kiedyś nawet bardzo często grałam (głównie na sieci z sąsiadem i z Mamą), ale teraz coś mi się znudziło. Jeśli chodzi o strzelanki to czasem zdarza mi się włączyć Quake'a II czy Delta Force, ale to już rzadziej. |