Sumy i Owutemy, Zapraszam!!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Sumy i Owutemy, Zapraszam!!
Wizard |
06.02.2004 22:34
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 03.02.2004 |
hm... jqa zakladam ten temat poniewaz
chcialbym lepiej poznac ludzi z ktorymi przebywam na codzien
a moze jestescie zlym towarzystwem ale mnie to nie obchodzi. Chcialbym sie dowiedziec które z
was i z czego chciało by zdawac sumy i owutemy, a takze czy jezeli byscie
mieli szanse wzieli byscie udzial w Turnieju Trójmagicznym i jak
wykonalibyscie poszczególne zadania i jeszcze pare rzeczy: do jakiego domu chcielibyscie pójść
jakich nauczycieli wolicie czy wstapilibyscie do WSZY ( ) i czy staniecie po stronie dobra czy zła
-------------------- 2908394 - GG Kontakt Please
www.el-lord.blog.pl - Blog Odwiedzic Please |
Syriiuszka |
14.08.2004 18:12
|
Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta |
Sumy - wszystkie.
Owutemy - wszystkie. jestem cholernie ambitna, nikt nie będzie lepszy ode mnie i już. Dom? Gryffindor, zdecydowanie. Strona? Swoja własna. A dobra chyba się mi bardziej opłaca. WESZ? Dziękuje postoję, jakieś skrzaty gówno mnie za rpzeproszeniem obchodzą. Nauczyciel? NIe będę orginalna, Flitwick, Lupin, McGonnagal. Turniej? Ooooch... no oczywiście, że bym się nie zgłosiła, z prostego powodu żeby się nie ośwmieszyć, ale zapewne miałabym mnóstwo pomysłów na rozwiązania LEPSZE niż zastosował Potter =P -------------------- yeah. |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.11.2024 19:56 |