Nasi Kochani Huncwoci, i wszystko
co z nimi związane ;)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Nasi Kochani Huncwoci, i wszystko
co z nimi związane ;)
kkate |
![]() ![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
A ja zapraszam do dyskusji na temat postaci
Remusa Lupina. W tym temacie możecie umieszczać wszystko, co z nim związane.
Co o nim sądzicie, co w nim lubicie, a co nie? Jaką rolę odgrywał w paczce Huncwotów? Jaką rolę odegrał w serii do tej pory? A jaką może odegrać? I kim Remus jest (będzie) dla Harry'ego? Oczywiście to tylko niektóre z proponowanych, podstawowych zagadnień. Dodawajcie swoje, a ja chętnie się przyłączę do dyskusji o moim ulubionych bohaterze ![]() Zobaczymy, co z tego będzie.... Ten post był edytowany przez kkate: 12.12.2004 13:49 -------------------- just keep dreaming.
|
![]() ![]() ![]() |
ren.Asiek |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 553 Dołączył: 23.11.2003 Skąd: Kraków :))) Płeć: Kobieta ![]() |
lol ja uwielbiam Huncwotów ;].
Co do Hermiony i jej podobieństwa z Remusem. Tak to fakt mają coś wspólnego, ale chyba nie zgodzę się z tą większą wyrozumiałością Rona i Harry'ego niż Syriusza i James'a. Przecież oni równo jęczą kiedy Hermiona przestawia im swoje poglądądy! Więc chyba nie są co do niej na tyle wyrozumiali, żeby zrozumieć że ona się martwi noi ma rację! Remus np na pewno wiele razy prosił przyjaciół żeby przystopowali z psikusami, żeby dali spokój Snape;owi i różne takie, ale nic szczególnego w tym kierunku nie robił, bo nie chciał narazić się kumplom i zachowywać się jak ostatni konfident donosząc na nich ciągle. ![]() ![]() Co do James'a to widzę, że również tak uwazasz. Przecież nawet obecnie można znaleźć wiele przykladów chłopaków, którzy wśród swoich kumpli zachowują się jak nie wiem kto, a na osobności są całkiem fajnymi kolesiami. Tak wg mnie jest z James'em. Tylko, że pech w tym że Lily dopiero go pod koniec szkoły odkryła...stracili tyle cennych lat, i nie mieli czasu ich nadrobić... ='( -------------------- Być nikim innym jak samym sobą w świecie, który każdego dnia próbuje zrobić nas kimś innym.
|