Syriusz Black, tylko tutaj...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Syriusz Black, tylko tutaj...
Syriusz_Black |
![]() ![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Postanowiliśmy do spólki z Kubikiem, że nie
ma sensu zakłądać o Syriuszu 10 różnych tematów, tylko w jednym konkretnym miejscu pisać wszytsko o tej
postaci.
Zatem: -jeśłi sa jakieś pytania -niejasności -wątpliwości -nowe teorie Piszemy je tutaj.... Zatem pozdrawiam i życzę miłej dyskusji.. P.S. zrobiliśmy małą czystkę na forum, poleciało trochę tematów... Rozluźniło sie trochę na FG... mam nadzieję, że będzie działało szybciej.... -------------------- ![]() |
![]() ![]() ![]() |
silme |
![]()
|
||||
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 33 Dołączył: 22.12.2003 Skąd: zza siódmej rzeki ;-) ![]() |
Nie no ja nie mogę.... pewnie Rowling publikuje 6 tom w internecie. Hmm, może na swoim prywatnym blogu, co??? czy może wysyła "wybrańcom" na maila??? nawet nie wiem czy się z tego śmiać czy płakać
bardzo interesujące, charłak... ciekawe że musiałaby chyba mieć rodziców czarodziei... Wiesz, jak się zapisujesz na jakieś forum, to zanim zaczniesz pisać, zadaj sobie odrobinę trudu, poczytaj i sprawdź jakie zasady tu obowiązują. Oszczędzisz czasu moderatorom, a innym forumowiczom zgrzytania zębów. Uwierz mi, to nie jest takie trudne. -------------------- ...I can teach you how to bewitch the mind and ensnare the senses. I can tell you how to bottle fame, brew glory, and even put a stopper in death... |
||||