W Co Najczęściej Gracie Na Kompie?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
W Co Najczęściej Gracie Na Kompie?
Mlekolak |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 9 Dołączył: 12.08.2004 ![]() |
ja najczęściej gram na kompie w gry na nes'a
Ten post był edytowany przez Child: 11.05.2006 23:07 |
![]() ![]() ![]() |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
uhm
jako,ze star wyjadacz giercowy ze mnie musze dodac swoje 3 grosze. w gry komputerowe gram hm...roku 1994, kiedy to wujek z ameryki, tfu , kiedy to poszedlem do kumpla zobaczyc cotez on mial takiego - pamietam tylko tyle,ze monitor byl monochromatyczny a my gralismy w ktoras ultime, po czym rodzice wygali w totka (a moze butelki posprzedawali, juz sam nie pamietam) i kupili mi moj wlasny pc. byl to 486 dx2 66mhz z 8mb ramu (potem 16, i dokupioiny cidirom) z dyskiem,na ktorym nie zmiescila by sie nawet jedna plyta. i zaczelo sie. nie wiem jaka byla pierwsza gra odpalona na moim kompie, ale do dzisisiaj trzymam u siebie (przegrywana starym dobrym sposobem pakowanie rarem na dyskietki) civilization sid'a meier'a, ktora nawet dzis bije niektore strategie na dwie glowy i to z przytupem, potem przyszla pora na kilka plat4mufek - commander keen (czesci od 1 do nie wiem ile, chyba 6?), kilka godzin przy crystal cavesm, smusiu (zajebista polska platformowka lk avalon, opowiadajace przygody zielonego smoka ![]() a na dzien dzisiejszy gram regularnie w: quake 3 arena (jestem pro i jestem w klanie :DDD), starcraft, fallout 2 i od czasu do czasu mecze kumpla i gram u niego doom 3 ("własnie osrałem sobie zbroje kurfa!"), do tego dochodza jeszcze giery na konsole, ale to juz nie ten temat -------------------- |