Ideał
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Ideał
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Macie jakiś ideał urody na świecie? Kogoś
kogo uważacie za wcielenie piękna i doskonałości? Myślę tu oczywiście o
pięknie fizycznym, jestem w końcu facetem. A może macie ideał
niespersonifikowany? Wymyślony, ale nie istniejący realnie. A może wogóle
macie to w tyle, bo dla was "liczy się tylko wnętrze". Różnie to
bywa. Nie chcę, żeby to przeszło w rozmowę o miłości. Miłość miłością, a
piękno to trochę inna bajka. Wlałbym raczej, żeby dyskusja przybrała postać
nieprowadzącej do niczego (za to bardzo inspirującej) dysputy o pięknie i
jego formach przybranych w ludzkie ciało. No bo jedni lubią nosy długie i
garbate, a inni małe i zadarte. No i które są ładniejsze? (wiadomo, że te
zadarte, no ale nie wszyscy osiągnęli ten poziom oświecienia, żeby se to
uświadomić, hehe)
|
![]() ![]() ![]() |
ginny_irlandka |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 29 Dołączył: 17.02.2004 Skąd: LUBLIN!! czocha & gniew & Ireland ![]() |
ok mała ginny wrocila i bedzie juz w
domu... nie planuje dluzszych wyjazdow, wiec forum odwiedzac bede
czesciej.
ten ideal.. probowalam przeczytac caly temat od czasu mojej nieobecnosci. milo mi jest na sercu (is it correct>) gdy ktos oswiadcza ze lubi rudy, ze ma do niego slabosc. why? domyslcie sie sami ;> moglibysmy tak w nieskonczonosc opisywac rzeczy, cechy, itp ktore chcielibysmy ujrzec w swoim partnerze/ partnerce. ja dalej przystaje ze idelau nie ma, ale zgadzam sie ze kazdy ma jakies upodobania za ktorymi podaza. nie bede powtarzac wypowiedzi "tych po moim poscie". napisze tylko ze zgadzam sie z nimi. hm... a czemu ja tez nie sporobuje wymienic tego zespolu cech... why not? tylko nie za dlugo, bo to jest nudzace... 1. wyobraznia 2. wrazliwosc 3. pomyslowosc, orientacja, zorganizowanie, itd (czyli to czego mi brakuje.. =) 4. dystans do roznych spraw, opanowanie, zaradnosc; 5. wiedza w roznych dziedzinach. to tylko niektore... detale to niby tylko detale ale czynia cuda i duzo dla mnie znacza. nie jestem perfekcjonistka czy pedantka, ale lubie kiedy ktos ladnie pachnie, jest zadbany i musi, musi byc czyysty!!!! to chyba oczywiste... chociaz dla wielu..bleee.. wyglad. ma dla mnie duze znaczenie. i koniec. jeslil kogos uznam za ladnego to szaleje mi serce. i wyobraznia wlacza sie,..., jesli ktos mi sie nie podoba, to nie ma sily, niestety charakter nie da wiele. ostatecznie ta osoba zafascynuje mnie i byc moze skonczy sie przyjaznia, a ja bede podziwiac i szanowac ta osobe za jej charakter i usposobienie... skoncze to bo sie bede powtarzac. jestem jeszcze za mloda na cokolwiek, a gadki o idealach sa jednym z ogniw wieku mlodzienczego. w swiecie doroslych tego nie ma. mowie o normalnych doroslych. mozna to zaobserwowac na ludziach troszke ode mnie mlodszych, hahh, ktorzy ciagle sa kims zafascynowani, podkochuja sie w nauczycielach, starszych itp. fajnie ze jest taka dyskusja. ja tam na razie zbieram doswiadczenia, wyprowadzam wnioski, ucze sie. jestem na poczatku kretej sciezki wiodacej ku zachodowi lonca poprzez niezbadane labirynty, a ideal i moja reakcja gdy go ujrze to kolejna wielka tajemnica... zostawie to na pozniej. -------------------- I have nothing more to say.
Only the heart can see... Only the heart can see... ***Follow your star*** |