Sport, Jaki szport ogladacie,
uprawiacie itp.?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Sport, Jaki szport ogladacie,
uprawiacie itp.?
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ksiazki sa, Film jest, Muzyka jest, a sportu nie ma... no chyba ze uznac temat Euro2004 w którym rozmawiamy tylko o pilce...
A wiec, jakie sporty lubicie? -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
![]() ![]() ![]() |
Luthien |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 74 Dołączył: 18.01.2004 Skąd: Kraina Zero Płeć: Kobieta ![]() |
Sport?
Ostatnio polubiłam ruch. Zawsze lubiłam jazdę na rowerze, ale teraz to się staje powoli lekką obsesją. Nie przeżyję dnia bez 'pomęczenia się' choć trochę na rowerze. Coś dziwna się staję na starość. A z chęcią uprawiałabym inne sporty, gdybym miała warunki, że tak powiem, fizyczne. Piłkę nożną lubię oglądać, ale mecze reprezentacji mnie bardziej interesują. Poza tym siatkówkę kobiet, skoki narciarskie, jazdę figurową na łyżwach. Tyle. p.s. Właśnie, zauważyliście, że większość wypowiadających się w tym temacie ludzi jest bardzo wysportowana? -------------------- |