Nasi Kochani Huncwoci, i wszystko
co z nimi związane ;)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Nasi Kochani Huncwoci, i wszystko
co z nimi związane ;)
kkate |
![]() ![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
A ja zapraszam do dyskusji na temat postaci
Remusa Lupina. W tym temacie możecie umieszczać wszystko, co z nim związane.
Co o nim sądzicie, co w nim lubicie, a co nie? Jaką rolę odgrywał w paczce Huncwotów? Jaką rolę odegrał w serii do tej pory? A jaką może odegrać? I kim Remus jest (będzie) dla Harry'ego? Oczywiście to tylko niektóre z proponowanych, podstawowych zagadnień. Dodawajcie swoje, a ja chętnie się przyłączę do dyskusji o moim ulubionych bohaterze ![]() Zobaczymy, co z tego będzie.... Ten post był edytowany przez kkate: 12.12.2004 13:49 -------------------- just keep dreaming.
|
![]() ![]() ![]() |
madziula |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 63 Dołączył: 13.06.2004 ![]() |
Peter...nigdy nie był zbyt inteligentny i
bystry , dlatego zawsze potrzebował autorytetu....nie zbyt dobrze wybrał,
ale tak widocznie musialo być...
![]() -------------------- "....And I give up forever to touch You...'cause I know, that You feel me somehow...You're the closest to heaven that I'll ever be...And I don't wanna go home righ now....
And all I can taste is this moment ...and all I can breathe is your life...'cause sonner or later it's over ...I just don't want to miss You tonight...." "Życie,choć piekne tak kruche jest, wystarczy jedna chwila, by stracić je..."(*) "Lece,bo chcę..lece bo życie jest złe,czy są pieniądze czy nie ,lecę bo wolność to zew...Lece bo wciąż Kocham Ciebie ...Kocham Cię..." |