Outsider
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Outsider
Anarchistka |
![]() ![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 43 Dołączył: 11.08.2004 ![]() |
Coraz częściej można spotkać w naszym
społeczeństwie tak zwanych „outsiderów”, którzy okazują swój
indywidualizm w różne sposoby. To przez fryzurę (irokez, dready, curst,
szczur etc... ), ubiór czy przekonania. Jestem ciekawa co sądzicie o tego
typu „demonstracjach” własnej indywidualności. A może sami
jesteście outsiderami? Czym w takim razie okazujecie swój bunt i w jaki
sposób.
-------------------- ... bo czasami słowa to zbyt wiele
|
![]() ![]() ![]() |
powerpuffgirl |
![]()
|
||
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 19 Dołączył: 25.08.2004 ![]() |
Nie wiem czy outsiderem mozna nazwac osobe starajaca wyroznic sie z tlumu, jak dla mnie jest to raczej ktos kto ucieka od schematow, ma wszystko w dupie i jest ponad wszelkimi podzialami. Co wedlug ciebie na celu mial ten temat, licytacje kto bardziej sie wyroznia? na pewno ty... i to jest wedlug ciebie outsiderstwo? to ze wlozysz glany z kolorowymi sznurowkami, napchasz sobie do glowy wielkich idei nie tworzy z ciebie zadnej anarchistki, ani tym bardziej outsiderki. trafilam w koncu na wypowiedz o twoim anarchizmie, bo nie chcialo ci sie cytowac 100 raz wlochatego, prawda? nie dziwie sie w takim razie :lol: podpieranie sie jedynie cytatami jest tylko i wylacznie smieszne, bo to znaczy ze wlasnego zdania na ten temat nie masz. no coz widze ze podyskutowac z toba nawet sie nie da:P slyszalas kiedys takie okreslenie jak kinderpunk? pozdrawiam:)) |
||