Substytut
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Substytut
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Hmmmm....
Pogardę zaciska pod powiekami tam inny obraz mgli się niewyraźnie nieznany zapach, twarz i usta, na które ktoś czekał i się nie doczekał. Wyciągnąć rękę łatwo, zawiesić na niemarzeniu sprzeniewierzyć się sobie - mieszać z błotem myśli stwierdzając ze zdziwieniem, że ich się nigdy nie miało. To nie ta bajka, ktoś drzwi pomylił ktoś odarł brutalnie świat ze swej nadziei, i stanął w bezczelnych łachmanach twierdząc, że to naturalne, w imię wyższej potrzeby nauczył się mówić miłość jak popadnie. -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
iney |
![]()
|
||
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 20 Dołączył: 14.06.2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Hmmmm.... Czy ja jestem jakaś inna? ![]()
Jak dla mnie - nic rewelacyjnego. Nie jest źle, ale zabrakło koncepcji... Trochę to wysilone. Ten post był edytowany przez iney: 27.08.2004 18:18 -------------------- (...) czuwaj - kiedy światło w górach daje znak - wstań i idź
dopóki krew obraca w piersi twoją ciemną gwiazdę powtarzaj stare zaklęcia ludzkości bajki i legendy bo tak zdobędziesz dobro którego nie zdobędziesz powtarzaj wielkie słowa powtarzaj je z uporem jak ci co szli przez pustynie i ginęli w piasku Z. Herbert "Przesłanie Pana Cogito" Za życie płaci się skrzydłami Dzięki, Galia :) |
||
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 00:02 |