Kino Czy Dvd, oto jest pytanie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Kino Czy Dvd, oto jest pytanie
mayi |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 190 Dołączył: 18.06.2004 Skąd: poznan ![]() |
Jak wolicie ogladac filmy w kinie czy moze w domowym zaciszu
czy w zwiazku z DVD kino ma szanse przetrac??? jakie jest wasze zdanie ---------------------- Jesli taki temat juz byl prosze nie bic -------------------- szkoła :( :( :(
|
![]() ![]() ![]() |
Zusia =) |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 258 Dołączył: 22.12.2003 Skąd: z jamaici ![]() |
Kino
magia, niepowtarzalny urok. Klimat, jakiego nie odtworzy żaden domowy projektor. No i poza tym to swoista radość z kina. Jak byłam mała, to zawsze się niesamowicie cieszyłam, że pójdę do kina. i mi to zostało, bo przecież to jest frajda. Rozrywka niecodzienna, tym bardziej ekscytująca. A dvd... osobiście nie przepadam, bo dużo kosztuje, a poza tym nie mam dvd, co najwyżej w komputerze. a oglądanie filmów przy moim "komputerowym stanowisku" jest beznadziejne. Wąska przestrzeń między poręczą od schodów a ścianą, szeroka na nie więcej niż 1.20 m, niewygodne krzesło. o wiele większą przyjemność daje kino, naprawdę... a z kinem to u mnie jest tak, że tata ma darmowe bilety w jednym kinie w Bielsku, więc czasem jak on jedzie do pracy to jadę z nim i wtedy mogę sobie jakieś filmy obejrzeć. ale niestety, rzadko... -------------------- borufki
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.08.2025 22:21 |