Kino Czy Dvd, oto jest pytanie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Kino Czy Dvd, oto jest pytanie
mayi |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 190 Dołączył: 18.06.2004 Skąd: poznan ![]() |
Jak wolicie ogladac filmy w kinie czy moze w domowym zaciszu
czy w zwiazku z DVD kino ma szanse przetrac??? jakie jest wasze zdanie ---------------------- Jesli taki temat juz byl prosze nie bic -------------------- szkoła :( :( :(
|
![]() ![]() ![]() |
Szara Elfka |
![]()
|
||
![]() Łuczniczka doskonała Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 65 Dołączył: 12.04.2003 Skąd: Eriador ![]() |
Hm... kino ma jednak ten urok, jakąś taką magię. Kocham wszelkie filmy i szczerze mówiąc, to trundo mi określić czy wolę te na dvd czy na wielkim ekranie. Dvd ma tą zaletę, że można obejrzeć film jaki się tylko chce, na własnej kanapie z piwem w ręku i można zapalać światlo kiedy się chce. No, a w kinie... sprawy mają się inaczej, tam jest tak bardziej oficjalnie. Uwaga, teraz film. Dziełkujeł za uwageł. -------------------- Jaka twoja cena byś brata sprzedał? Jaka twoja cena byś kupić się nie dał? Fatalny dzisiaj czas, godnych reguł zagłada. Brat sprzedaje brata, sąsiad sąsiada. Jesteś normalny, ja zapewne szalony. Jestem prawdziwy, ty dobrze ułożony. Farben Lehre - Judasz </b> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 04:13 |