Nasi Kochani Huncwoci, i wszystko
co z nimi związane ;)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Nasi Kochani Huncwoci, i wszystko
co z nimi związane ;)
kkate |
![]() ![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
A ja zapraszam do dyskusji na temat postaci
Remusa Lupina. W tym temacie możecie umieszczać wszystko, co z nim związane.
Co o nim sądzicie, co w nim lubicie, a co nie? Jaką rolę odgrywał w paczce Huncwotów? Jaką rolę odegrał w serii do tej pory? A jaką może odegrać? I kim Remus jest (będzie) dla Harry'ego? Oczywiście to tylko niektóre z proponowanych, podstawowych zagadnień. Dodawajcie swoje, a ja chętnie się przyłączę do dyskusji o moim ulubionych bohaterze ![]() Zobaczymy, co z tego będzie.... Ten post był edytowany przez kkate: 12.12.2004 13:49 -------------------- just keep dreaming.
|
![]() ![]() ![]() |
Luna Lovegood |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 673 Dołączył: 16.02.2004 Skąd: wJakimś mieścieNaJakiejśUlicyW jakimśPomieszczeniu Płeć: Kobieta ![]() |
A mi się tam podobał... No, jak wszyscy aktorzy. (może to dla tego, że nie jestem wybredna).
Tak po za tym to mi się nie chce czytać reszty, więc prosze mniw upszedzac jak bede sie powtarzac, z niektorymi wypowiedziami. -------------------- ...
|