'przjrzewanie'
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
'przjrzewanie'
voldius |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
Osatanio Sumiko napisała u mnie:
I tak dłuższy czas mnie to zastanawiało i zgadzam się z tym. Próbujemy być kimś starszym, większym. Kimś kto potrafi to i tamto. Tak jakby życie dawało nam cholernie w kość. A jak się zastanowić, to jak jest? Czy mamy problemy w domu, żeby podcinać sobie żyły w wieku 14 lat? Czy nasze życie jest tak bardzo przykre? Każdy myśli, że jest wyjątkowy. A jak każdy tak myśli, to znaczy, że nikt nie jest. Piszemy takie mądre rzeczy. Jedna z niewielu rzeczy, w ktorych zgadzam się z Syriiuszką, jest to, że chyba jesteśmy za młodzi, żeby dyskutować na forum o HP nt Aborcji. Czemu musimy pisać na blogach, na forach i ogółem w necie takie 'dojrzałe' sprawy? Czy to nam nie szkodzi? Ogranicza nas, każdy chce być stary. Wstydzi się swojej części dziecka. Musi zgrywać kogoś kim nie jest. Jakby nie było, na tym opiera się duża część naszego 'równiewieśnikowego' środowiska. Trzeba utrzymywać 'poziom'. Trzba się napić, bo nie masz szacunku. Trzba zapalić, bo nie masz szacunku. Wiecie, że przynajmniej większość z nasz działa pod cholerną presją ? Zbyt dużo pytań... |
||
![]() ![]() ![]() |
Sunlight Priestess |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 97 Dołączył: 26.06.2004 Skąd: Privet Drive, Surrey ![]() |
Tyam ja się zgadzam z większą wiekszoscią wypowiedzi... Ale to, że naforum zachowujemy się tak a nie inaczej nie świadczy, że tacy jesteśmy na żywca. W internecie każdy jest inny.
Nigdy nie wiesz kto siedzi po drugiej stronie ![]() P.S. Ratujcie, moje koleżanki chcą się rzucić z 24 piętra na beton. HELP! -------------------- Nieśmiertelność. Nie ufam. Nie wierzę. Nie toleruję. To nie istnieje.
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:14 |