Miłość
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Miłość
Blade |
![]() ![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 15 Dołączył: 05.07.2003 Skąd: Bielsko-Biała and Jastrzębie Zdrój ![]() |
Chciałbym sie dowiedzieć czy kochaliście
kiedyś osobe tak mocno jak nigdy dotąd. I chciałbym całymi zdaniamia a nie
tylko trzy słowa "tak","nie","może".
-------------------- "Mezopotamia miedzy Eufratem i Tygrysem Mezo styl miedzy kartka a dlugopisem mezo styl miedzy forma i trescia moze ty wiesz cos na ten temat"
"Halo chcialbym nawiazac dialog przemowic do tych co mosty za soba pala" "maly i wielki smialy jak Frodo wchodze w ciemny Mordor i robie horror wrogom" |
![]() ![]() ![]() |
Ciaptak |
![]()
|
blaa blaaa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: underground-pod stolem :D ![]() |
dobra to ja wam napisze cosik o milosci, choc sam nie wiem czy to byla milosc czy jest
ta to byla ONA. po 2 dniach juz bylismy razem, szczesliwi... i nie bede wam opsisywal tego szczescia, bo sie nie da. bylo wspaniale, jednak (i tu musze sie przyznac) czesto robilem zle i brzydko w stosunku do niej, ale ona wybaczala. [no dobra, ona tez cos czasami zrobila nie tak] moge wam powiedziec ze koniec tego mnie bolal, nawet bardzo[konce byly 3 ![]() i nawet teraz kiedy wiem ze ona zrobila bardzo brzydki i ja zrobilem bardzo brzydko [niewazne co] to kiedy proboje myslec, ze juz nic do niej nie mam... nic a nic, to wiem ze nic do niej meic nie moge i ze bardzo mi na niej zalezy... wiem ze ona tez tak mysli... ale ja juz nie chce... nie z nia... nie wiem z kim... ale koncze z tym i mozecie sobie mowic ze jestem debil albo cos... ale tak bylo i tak czesto jest -------------------- oto cały Ciaptak :D
Aneta(14-06-2004 17:14) Kiedy pan odkrył w sobie gwiazdę? Ciaptak (14-06-2004 17:16) od razu wiedziałem, że mam piekielnie dopracowany talent, i charyzme, i wyglad, i charakter, i nie bede sie przechwalal bo to nie ładnie przecież jest. ta, to jest fragment wywiadu :) http://ciaptaczek.friendtest.com czy mnie znasz?? , zlbo czy masz szcescie :D |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 07:36 |