Oto Mój Prywatny Skarb, kto jest
dla Was cudem?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Oto Mój Prywatny Skarb, kto jest
dla Was cudem?
Szara Elfka |
![]() ![]()
|
![]() Łuczniczka doskonała Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 65 Dołączył: 12.04.2003 Skąd: Eriador ![]() |
Zauwazyliście, że głównie opowiadamy tu o
sobie....
Postanowiłam zrewolucjonizować ten nawyk rozpoczynając ten topic. Więc... piszcie o osobie, która was zachwyciła, o waszym przyjacielu, chlopaku, dziewczynie, o kimś, kto jest dla was całym światem. Nie piszcie o osobach medialnych, tylko o kimś znanym tylko wam. Spróbujcie zachwycić innych. Podzielcie się tym, że macie taki skarb jak ta osoba. Ja już wiem, co napisze, ale poczekam by zobaczyć, czy ten topic ma jakikolwiek sens. -------------------- Jaka twoja cena byś brata sprzedał? Jaka twoja cena byś kupić się nie dał? Fatalny dzisiaj czas, godnych reguł zagłada. Brat sprzedaje brata, sąsiad sąsiada. Jesteś normalny, ja zapewne szalony. Jestem prawdziwy, ty dobrze ułożony. Farben Lehre - Judasz </b> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Wkurza mnie to, ze wszyscy naokolo gadaja, jacy to oni sa tolerancyjni, a gdy przyjdzie co do czego, nie potrafia sie zastosowac do swoich slow.
Nie wiem czy chlopak zartuje, czy zeczywiscie woli wlasna plec, ale to nie jest nasza sprawa tylko jego. Osobista. Jak to, czy uzywam podpasek always czy iinnych. -------------------- |