Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )

[ Drzewo ] · Standardowy · Linearny+

> Rowling Ujawnia Datę Wydania Hbp?, Prawda albo nie ;)

kkate
post 03.09.2004 17:22
Post #1 

Czarodziej

Grupa: slyszacy wszystko..

Na obrazku czytamy, że rzeczy w lustrze mogą pojawić się bliżej, niż w rzeczywistości są. Data w lustrze to 2005. Więc być może znaczy to, że wszystkie terminy, o jakich myśleliśmy i dyskutowaliśmy na stronach o HP, są zbyt wczesne. Pamiętajcie, Jo TAKŻE surfuje po stronach HP, więc zna wszystkie teorie fanów (ale na pewno nie te z naszego forum wink.gif ) i może się z nami tak „bawić”, a ta wiadomość może być wskazówką, że nasze pomysły dotyczące daty wydania mogą być za wczesne.

I to NIE dotyczy tego, kiedy książka zostanie wydana, ale raczej kiedy NIE ZOSTANIE wydana. Wiadomość to rok 2005, a data/informacja w lustrze jest „bliższa niż w rzeczywistości”. Znaczy to wszystko, co na pewno wszystkich zmartwi, że książka nie pojawi się już wkrótce i pewnie nie na początku 2005 roku.

Oto, co dokładnie możemy tam przeczytać:

„Objects in mirror may appear closer than they actually are.”
A oto ta rzekoma wskazówka:

user posted image

Mój komentarz: Nie wiem, co o tym myśleć, ale przecież to może być fotomontaż. Stronę Rowling odwiedza mnóstwo ludzi i czy to nie dziwne, że nikt by tego nie zauważył, tylko jeden chłopak? I czemu news pojawia się dopiero teraz? Umieściłam go, ponieważ wydaje się ciekawy, ale nie wiem, czy traktować go serio. Zresztą JKR mówi, że pisanie idzie jej świetnie i wkrótce skończy. Więc…..?

Źródło: SnitchSeeker

--------------------
just keep dreaming.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Closed TopicStart new topicStart Poll
Odpowiedzi
Seba(NeO)
post 03.09.2004 22:11
Post #2 

Tłuczek

Grupa: Magiczni Forumowicze

Wiesz co perspektywa czekania 3000 lat na 6 tom mnie nie przekonuje... tongue.gif

PS. Acha mam pytanie(takie troche głupie) bo ja nie wiem jaki jest adres strony gdzie są te drzwi. sad.gif

PS2. Może mi ktoś podać??

Ten post był edytowany przez Seba(NeO): 03.09.2004 22:24

--------------------
Niniejszy podpis jest identyczny z tym, który właśnie czytasz.

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Posts in this topic

Closed TopicTopic OptionsStart new topic

Kontakt · Lekka wersja
Time is now: 10.05.2025 07:06