Oto Mój Prywatny Skarb, kto jest
dla Was cudem?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Oto Mój Prywatny Skarb, kto jest
dla Was cudem?
Szara Elfka |
![]() ![]()
|
![]() Łuczniczka doskonała Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 65 Dołączył: 12.04.2003 Skąd: Eriador ![]() |
Zauwazyliście, że głównie opowiadamy tu o
sobie....
Postanowiłam zrewolucjonizować ten nawyk rozpoczynając ten topic. Więc... piszcie o osobie, która was zachwyciła, o waszym przyjacielu, chlopaku, dziewczynie, o kimś, kto jest dla was całym światem. Nie piszcie o osobach medialnych, tylko o kimś znanym tylko wam. Spróbujcie zachwycić innych. Podzielcie się tym, że macie taki skarb jak ta osoba. Ja już wiem, co napisze, ale poczekam by zobaczyć, czy ten topic ma jakikolwiek sens. -------------------- Jaka twoja cena byś brata sprzedał? Jaka twoja cena byś kupić się nie dał? Fatalny dzisiaj czas, godnych reguł zagłada. Brat sprzedaje brata, sąsiad sąsiada. Jesteś normalny, ja zapewne szalony. Jestem prawdziwy, ty dobrze ułożony. Farben Lehre - Judasz </b> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
nadzieja |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 217 Dołączył: 31.08.2003 Skąd: Nibylandia ![]() |
Matoos, tylko jedno pytanie. W jaki sposób chcesz leczyć coś co chorobą nie jest?
Wiem, że istnieją terapie. Ale, choć pewnie żle mi to wróży na przyszłość, ja w ten rodzaj terapii nie wierzę. Można kogoś nakłonić na zmianę orientacji, ale jeśli jest to 100% gej czy lesbijka, to nic to nie da. Będą to bowiem tylko i wyłącznie pozory. I na pewno nie choroba psychiczna. Dewiacja, odchylenie, tak. Choć i ostatnio pojawiają się głosy, że nawet tak tego nie można traktować. Tolerancja? Jakie to ostatnio popularne. Nie, nie jestem w tej kwestii tolerancyjna i pewnie nigdy nie będę. Dwoch obściskujących się w parku facetów bardzo mi przeszkadza. Możecie mnie nazywać homofobem jeśli wam to życie ułatwi. I jeszcze zaryzykuję jedno stwierdzenie. Seks uprawiany z osobą tej samej płci nie czyni ich od razu homoseksualistami. Człowiek jest w stanie posunąc się bardzo, bardzo daleko, żeby urozmaicić sobie zycie seksualne. Homoseksualiści to osoby budujące ze sobą związki, nie potrafiące inaczej żyć. Mnie to właśnie razi bardziej. Seks, jakby to brutalnie nie zabrzmiało, to tylko seks, często niema nic wspólnego z zaangazowaniem uczuciowym. |