Oto Mój Prywatny Skarb, kto jest
dla Was cudem?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Oto Mój Prywatny Skarb, kto jest
dla Was cudem?
Szara Elfka |
![]() ![]()
|
![]() Łuczniczka doskonała Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 65 Dołączył: 12.04.2003 Skąd: Eriador ![]() |
Zauwazyliście, że głównie opowiadamy tu o
sobie....
Postanowiłam zrewolucjonizować ten nawyk rozpoczynając ten topic. Więc... piszcie o osobie, która was zachwyciła, o waszym przyjacielu, chlopaku, dziewczynie, o kimś, kto jest dla was całym światem. Nie piszcie o osobach medialnych, tylko o kimś znanym tylko wam. Spróbujcie zachwycić innych. Podzielcie się tym, że macie taki skarb jak ta osoba. Ja już wiem, co napisze, ale poczekam by zobaczyć, czy ten topic ma jakikolwiek sens. -------------------- Jaka twoja cena byś brata sprzedał? Jaka twoja cena byś kupić się nie dał? Fatalny dzisiaj czas, godnych reguł zagłada. Brat sprzedaje brata, sąsiad sąsiada. Jesteś normalny, ja zapewne szalony. Jestem prawdziwy, ty dobrze ułożony. Farben Lehre - Judasz </b> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(nadzieja @ 06.09.2004 17:24) Okej to tylko jeszcze jedno małe stwierdzenie i więcej się tu nie odzywam bo widzę że zdominowałem tą dyskusję... Sorki, to przyzwyczajenie. Zdarza się że seks prowadzi do uczuć, temu nie zaprzeczę. Ale to nie znaczy że koniecznie tak trzeba. Jak sobie złamię palec to w szpitali mogę poznać zajefajną pielęgniarkę, która okaże się miłością mojego życia. Ale pytanie brzmi - czy szukanie miłości ma polegać na łamaniu sobie palców? I jeszcze jedno: QUOTE Człowiek nie potrafi się obyć bez seksu bez najmniejszego uszczerbku dla psychiki. Każdy ma to bardzo głęboko zakodowane. Napięcie bywa momentami tak duże, ze wszystkie wartości idą po prostu w odstawkę, liczy się tylko zaspokojenie. TAK? A ja 22 lata żyję bez ani jednego stosunku seksualnego i jakoś jestem zdrowy psychicznie (przynajmniej w miarę - nie słyszę głosów w głowie, nie mam alter ego itp.). I wcale nie dlatego żebym nie miał okazji. Jak ktoś chce jeszcze kontynuowac ten temat w rozmowie ze mną zapraszam na gg. Ale najwcześniej jutro ![]() -------------------- |