[książki] Zagraniczna Fantastyka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
[książki] Zagraniczna Fantastyka
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
temat kopia po polskich, ale w sumie
chodzi mi tylko o jedną rzecz, a nie chciałam offtopickować na tamtym. Ktoś
zna może książkę Annie McCoffrey 'Jeźdzcy Smoków'? Mam pierwszy tom,
niesamowicie się mi spodobał i cóż - podobno jest tego cała seria, ja
niestety z kontynuacją nigdzie się nie spotkałam (chociaż też nie szukałąm
szczególnie). Ktoś miał może styczność z kontynuacją? Opinie jakieś?
Warto...?
-------------------- ![]() yeah. |
![]() ![]() ![]() |
Eden_ka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 149 Dołączył: 08.05.2003 Skąd: Neverland ![]() |
Fantastyka - moj chleb powszedni XD
Ostatnio wziecej czytam polskie fantastyki, ale zagraniczna tez od czasu do czasu sie trafii... Uwielbiam Kinga - wprawdzie przeczytalam do tej pory tylko trzy jego ksiazki, ale juz szykuje sie na nastepne, wszystkie zrobily na mnie duuuze wrazenie... S.F. nie trawie. W podstawowce mialam lekure - "Bajki robotów" Lema i od tej pory mam wstret do tego gatunku... Wiem, ze nie ma co oceniac calego SF po jednej ksiazkce, ktora pewnie nie jest typowym przedstawicielem gatunku, ale nic na to nie poradze, to silneijsze ode mnie, hyhy ![]() Jako ze moj brat jest fanem serii "Forgotten Realms" to z braku laku i ja czytam te ksiazki... ale to mnie nudzi... ulozony swiat, kazda ksiazka jak gra komuterowa, nic nas szczeognie nie zaskakuje... Tylko ksiazki o Drowach chetnie czytam... z niecierpliwoscia czekam na kolejne czesci "Wojny Pajeczej Krolowej"... (Quenthel RLZ XD) -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 03:33 |