Seksualnie, Czyli Cos O Milosci
Cielesnej
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Seksualnie, Czyli Cos O Milosci
Cielesnej
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Jako ze Nadzieja polecila mi abym czynila honory mistrza ceremonii, zakladam ten oto temat, ktorego poczatek mozna znalesc na pokrewnym topicu 'Milosc'.
Tak wiec traktowalismy o tym i owym, miedzy innymi; * o krzywych napiecia seksualnego kobiety i mezczyny * o waznosci seksu w zwiazku i milosci * o wytrwaniu w czystosci do slubu * o metodach antykoncepcji * o Religii * o Matoosie I mam nadzieje bedziemy dyskutowac jeszcze przez czas jaki. Dobrze by bylo kilka postow ostatnich przeniesc o tu, tu, jesli to mozliwe. Wypowiadac sie moga wszyscy, lacznie z dojrzalymi 12latkami ;P Z pozdrowieniami Elvaralinde Lokalny seksuolog P.S Jesli mielibyscie jakies pytania dot. na przyklad stref erogennych kobiety i mezczyzny to ja z racji amatorskiego fachu w rekach chetnie pomoge XD -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
A nieprawda, że ja, bo Vlary!
|
Vlary |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 129 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katowice Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(matoos @ 14.09.2004 16:46) W ten sam sposób w odpowiedniej atmosferze kobieta której przejedziesz delikatnie paznokciem po policzku tuż POD okiem także będzie czuła się... Ja to bym wolał lepiej takowej techniki nie próbować. Jeszcze bym oko wydźgał, albo coś w tym stylu. Lepiej nie krzywdzić ludzi i nawet nie próbować. Co do gruczołu, to nie mam nic do powiedzenia. Najwyraźniej zabrakło mi po prostu słownictwa, a nie cierpię powtórzeń. Niech zostaną guziczki... -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 07:45 |