Seksualnie, Czyli Cos O Milosci
Cielesnej
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Seksualnie, Czyli Cos O Milosci
Cielesnej
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Jako ze Nadzieja polecila mi abym czynila honory mistrza ceremonii, zakladam ten oto temat, ktorego poczatek mozna znalesc na pokrewnym topicu 'Milosc'.
Tak wiec traktowalismy o tym i owym, miedzy innymi; * o krzywych napiecia seksualnego kobiety i mezczyny * o waznosci seksu w zwiazku i milosci * o wytrwaniu w czystosci do slubu * o metodach antykoncepcji * o Religii * o Matoosie I mam nadzieje bedziemy dyskutowac jeszcze przez czas jaki. Dobrze by bylo kilka postow ostatnich przeniesc o tu, tu, jesli to mozliwe. Wypowiadac sie moga wszyscy, lacznie z dojrzalymi 12latkami ;P Z pozdrowieniami Elvaralinde Lokalny seksuolog P.S Jesli mielibyscie jakies pytania dot. na przyklad stref erogennych kobiety i mezczyzny to ja z racji amatorskiego fachu w rekach chetnie pomoge XD -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
nadzieja |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 217 Dołączył: 31.08.2003 Skąd: Nibylandia ![]() |
A ja się uprę i was zmuszę do myślenia.
Dziecięca seksualność. Proszę bez perwersji, skojarzeń z pedofilią i innych bzdur. Odwieczny temat tabu, narzucony przez niedouczonych rodziców, pruderyjnych nauczycieli, wiecznie oburzonego na cały swiat o.Rydzyka i kumpli z LPR-u. Dlaczego nie umiemy o tym rozmawiać? Takie chowanie dziecka pod kloszem może się skończyć tylko źle. Przerażająca większość rodziców nie wyobraża sobie dyskusji o seksie ze swą latoroślą. I vice versa. Ale to tylko jeden aspekt. Naprawdę, mnie ciekawi kiedy wy zdaliście sobie sprawę ze swojej seksualność. Sam kontakt płciowy zostawiamy na razie na boku. Faktem jest, ze nawet 2-3 letnie dzieci interesują się swymi organami płciowymi i wyładowują napięcie za pomocą masturbacji. Co na to Kościół, matoos? Jak wy to widzicie? Kolejne tabu. Wszyscy to robią, nikt o tym nie mówi. Kiedyś zaczęłam wspominać ze sporą garstką znajomych czasy przedszkolne. Wyszło na to, ze wszyscy najlepiej pamiętamy porę leżakowania. A właściwie to do czego dochodziło gdy wychowawczynie piły herbatki w pokoju obok. Chłopcy dotykali dziewczynek; wszyscy siebie pod kołderką, bo jakieś dziecko mówiło, ze to jest fajne; zdejmowanie piżamek i inne ekscesy. Podobne historie, w kilku od siebie niezależnych przedszkolach w różnych miastach. I najdziwniejsze, ze tak naprawdę to mnie to nawet nie szokuje. Mieliście z czymś takim do czynienia? Jeśli nie, to chociaż wasze pierwsze sytuacje o podtekście seksualnym. Proszę bardzo. Macie pole do popisu. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 07:12 |