Miłość
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Miłość
Blade |
![]() ![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 15 Dołączył: 05.07.2003 Skąd: Bielsko-Biała and Jastrzębie Zdrój ![]() |
Chciałbym sie dowiedzieć czy kochaliście
kiedyś osobe tak mocno jak nigdy dotąd. I chciałbym całymi zdaniamia a nie
tylko trzy słowa "tak","nie","może".
-------------------- "Mezopotamia miedzy Eufratem i Tygrysem Mezo styl miedzy kartka a dlugopisem mezo styl miedzy forma i trescia moze ty wiesz cos na ten temat"
"Halo chcialbym nawiazac dialog przemowic do tych co mosty za soba pala" "maly i wielki smialy jak Frodo wchodze w ciemny Mordor i robie horror wrogom" |
![]() ![]() ![]() |
Zusia =) |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 258 Dołączył: 22.12.2003 Skąd: z jamaici ![]() |
Z tym czekaniem do ślubu...
ostatnio własnie rozmawialiśmy o tym z chłopakiem, z którym może coś kiedyś (tzn jakiś związek, nothing more ;D) i doszliśmy wspólnie do wniosku, że czekanie do ślubu jest nie dla nas. Po prostu można się nie doczekać. Życie jest od próbowania wszystkiego. Oczywiście, gdyby był ktoś, kto zasługiwałby na to w pełnej krasie, i wiedziałabym (ach ta intuicja XD) że to ten jeden jedyny, zdecydowałabym się. Ale mimo tego, że jako mała dziewczynka, i jako taka troszkę większa marzyłam o białej sukni i białych różach, welonie, druhnach w kwiecistych sukienkach rozrzucających ryż i grosze, dużym kościele pełnym kwiatów i tym księciu na białym rumaku, to jakoś mi do tej chwili niespieszno... Chciałabym mieć swojego księcia z bajki, ale czy to nie zbyt wymagające jak na obecne czasy? Dlatego wydaje mi się, że podejście typu zero seksu przed ślubem trochę tu nie pasuje. Ale podziwiam ludzi, którzy się na to decydują, bo ja prawdopodobnie bym nie wytrzymała (wiadomo, zakazany owoc kusi... =) ). A co do samej miłości... podobno jest piękna. Zresztą widzę to obserwując moją rodzinę- 2 osoby są ze sobą od 50 lat. Kochają się, mimo wszystkich przeszkód. Choroba jednego tylko umacnia to drugie w miłości. Są gotowi zrobić dla siebie wszystko. Ale i miłość nastolatków, młoda i lekka, ulotna często, jest piękna. Tylko szkoda, że tak łatwo ją gdzieś zgubić... Chciałabym mieć taką swoją połowę, dla której skoczyłabym z najwyższej wieży, weszłabym w ogień albo dałabym się pokroić... -------------------- borufki
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 13:50 |