Seksualnie, Czyli Cos O Milosci
Cielesnej
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Seksualnie, Czyli Cos O Milosci
Cielesnej
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Jako ze Nadzieja polecila mi abym czynila honory mistrza ceremonii, zakladam ten oto temat, ktorego poczatek mozna znalesc na pokrewnym topicu 'Milosc'.
Tak wiec traktowalismy o tym i owym, miedzy innymi; * o krzywych napiecia seksualnego kobiety i mezczyny * o waznosci seksu w zwiazku i milosci * o wytrwaniu w czystosci do slubu * o metodach antykoncepcji * o Religii * o Matoosie I mam nadzieje bedziemy dyskutowac jeszcze przez czas jaki. Dobrze by bylo kilka postow ostatnich przeniesc o tu, tu, jesli to mozliwe. Wypowiadac sie moga wszyscy, lacznie z dojrzalymi 12latkami ;P Z pozdrowieniami Elvaralinde Lokalny seksuolog P.S Jesli mielibyscie jakies pytania dot. na przyklad stref erogennych kobiety i mezczyzny to ja z racji amatorskiego fachu w rekach chetnie pomoge XD -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
No nie, czy ja zawszę musże słuchać tej bajki o o. Rydzyku, pedofili i mafii z LPR-u?
No i ten odwieczny temat tabu - Kościół...brrr, ciarki mi przeszły po plecach. Masturbacja w wieku 2 -3 lat? To zwykłe miszanie pojęć. Boćmy szczerzy i bezpruderyjni- bez tabu. Dotykanie się w miejscach intymnych u takich dzieci to odruch nie inni nie dłubanie w nosie i zjadanie gili. i to i to przyjemne... A my tacy cholernie pruderyjni...no prawie tak jak w stanach. W s. Karolina masturbacja jest zakazana, biedne dzieci są zagrożone.....w innych stanach bywa że za seks 18 latka z siedemnastolatką ten pierwszy idzie siedzieć...no...już widże o. Dyktatora Rydzyka z jego mafią Cu Clux Clanem... Miało być bez skojarzeń a ja wszędzie dookoła widżę "czarnych"....boję saię pisać.... Jak poznałem swoją płciowość? Normalnie. Już w wieku 3-4 lat widziało się nagiego tatę i mamę więc różnice w budowie były jasne. Róznice w zachowaniu ponzawało się już w przedszkolu a potem...no cóż. Zwykłą burza hormonalna. Przypadkowe wzwody, pociąg i fascynacja koleżankami, głupie uzaleznienie od masturbacji która niczego nie wyładowuje, jest po prostu zwykłym uzależnieniem, no ten tego....u mnie takie rodzice niekumate beli to mnie nie uświadomeli, kuna.... Indoktrynacja kościelna postępowała. Wyprali mi mózg, klika jedna. Tak mnie skołowali ,że aż ja, takie zero wobec sług panskich, starałem się porzucić złe nałogi masturbacyjne, ku swej wielkiej uldze...ale nie....to pewnie oszustwo...to napewno spisek żeby mnie odciągnąć od tego co ja naprawę chcę....no i mi jeszcze wmówili że przed ślubem są wazniejsze rzeczy niż seks....ajaj.....co się zemną stało?! Nawet nie mam wyrzutów sumienia ,że jestem prawiczkiem. Nieparwidłowa rekcja. Powinienem zmyślać ile wlezie tak jak robi to większośc klasy....źle ze mną....muszę kończyć Nadziejo....mo biedny móżdżek tego nie wytrzyma...ONI słuchają ,ich zdanie jest prawem.... ![]() -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 07:12 |