Seksualnie, Czyli Cos O Milosci
Cielesnej
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Seksualnie, Czyli Cos O Milosci
Cielesnej
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Jako ze Nadzieja polecila mi abym czynila honory mistrza ceremonii, zakladam ten oto temat, ktorego poczatek mozna znalesc na pokrewnym topicu 'Milosc'.
Tak wiec traktowalismy o tym i owym, miedzy innymi; * o krzywych napiecia seksualnego kobiety i mezczyny * o waznosci seksu w zwiazku i milosci * o wytrwaniu w czystosci do slubu * o metodach antykoncepcji * o Religii * o Matoosie I mam nadzieje bedziemy dyskutowac jeszcze przez czas jaki. Dobrze by bylo kilka postow ostatnich przeniesc o tu, tu, jesli to mozliwe. Wypowiadac sie moga wszyscy, lacznie z dojrzalymi 12latkami ;P Z pozdrowieniami Elvaralinde Lokalny seksuolog P.S Jesli mielibyscie jakies pytania dot. na przyklad stref erogennych kobiety i mezczyzny to ja z racji amatorskiego fachu w rekach chetnie pomoge XD -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Cholera moje pytanie z masazem stop zostalo olane a mi naprawde na tym zalezy:P
QUOTE W ten sam sposób w odpowiedniej atmosferze kobieta której przejedziesz delikatnie paznokciem po policzku tuż POD okiem także będzie czuła się... O_O cholera az boje sie probowac i jakos pod okiem? Dobra policzki, glowe (skore na glowie), szyja, kark, uszy i okolice zrozumiem no ale pod okiem? ? ? QUOTE Ale sie spiesz, bo jak mowilam, spada z ciebie napiecie jak energia z baterii w moim discmenie. To jest twoje 5 minut QUOTE temat jest dla ,,perwersów,, ale życie byłoby swoją żałosną imitacją gdyby nie szczypta perwersji... a zboczenia rzecz ludzka..... Perwers z ciebie bo sie wypowiedzialas. A ja sie swoja droga nei czuje jako perwers. QUOTE Ciemno sie tu robi normalnie. 22:37 i swierszcze grajace za oknem QUOTE ja sie nie podniecam jak sie mnie drapie po twarzy ;p To powiedz co cie podnieca. Juz wiemy co nie ;] QUOTE Problem jest w tym, ze większość tu obecnych słyszy SEKS i przyjmując kolory buraczka popada w niepohamowaną głupawkę. Dlatego balem sie troche co to bedzie jak coniektorzy dorwa sie do tego tematu. Co do pasjonujacej rozmowy V i N "Oj dzieci dzieci" QUOTE A ja się uprę i was zmuszę do myślenia. Hura QUOTE Faktem jest, ze nawet 2-3 letnie dzieci interesują się swymi organami płciowymi i wyładowują napięcie za pomocą masturbacji. Pier*** o chopinie QUOTE Chłopcy dotykali dziewczynek; wszyscy siebie pod kołderką, bo jakieś dziecko mówiło, ze to jest fajne; zdejmowanie piżamek i inne ekscesy. A u mnie w przedszkolu czegos takiego nie bylo. Jakos odziwo nie kojarze aby takie sytuacje jak ty opisujesz wystepowaly czesto. QUOTE Mieliście z czymś takim do czynienia? Jeśli nie, to chociaż wasze pierwsze sytuacje o podtekście seksualnym. Nie mielismy z czyms takim doczynienia. Za cholere nie pamietam pierwszej takiej sytuacji. Nigdy nie zwracalem na takie podtekstowe sytuacje uwagi. QUOTE Wiedzialam i juz, nie zasypywalam rodzicow pytaniami "skad ja sie wzielam" Ja zawsze sie bardziej przejmowalem smiercia a nie tym jak powstalem. swoja droga ja tam wiedzialem skad sie wzialem bardzo szybko. Kiedys byl film rysunkowy "Bylo sobie zycie" no i kiedys byl taki jeden odcinek widzialem skojarzylem i jakos nie mialem wew. potrzeby o pytanie. Chociarz i tak nie kumalem dokladnie o co chodzi ale kto sie tym przejmowal w wieku.... b mlodym QUOTE W przedszkolu bylam calkowicie niewinna. Moze dlatego ze nie mielismy lezakowania. Co to za przedszkole :roll: QUOTE a w przedszkolu to rozne rzeczy sie dzialy pod kolderka. ale to raczej z ciekawosci, nie pożądania. Dlatego tym bardziej dziwne wydaje mi sie powolywanie sie na cos takiego. Ej jedynie co tak kojarze z ekscesow przedszkolnych to byla prezentacja bielizny XD No ale nie wiem dokladnie w jakiom to bylo kontekscie ale bylo cos w ten desen (a juz myslalem ze nic takiego nie mialem hehehe) -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 07:55 |