Syriusz Black, tylko tutaj...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Syriusz Black, tylko tutaj...
Syriusz_Black |
![]() ![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Postanowiliśmy do spólki z Kubikiem, że nie
ma sensu zakłądać o Syriuszu 10 różnych tematów, tylko w jednym konkretnym miejscu pisać wszytsko o tej
postaci.
Zatem: -jeśłi sa jakieś pytania -niejasności -wątpliwości -nowe teorie Piszemy je tutaj.... Zatem pozdrawiam i życzę miłej dyskusji.. P.S. zrobiliśmy małą czystkę na forum, poleciało trochę tematów... Rozluźniło sie trochę na FG... mam nadzieję, że będzie działało szybciej.... -------------------- ![]() |
![]() ![]() ![]() |
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Tak, chyba echo, ale duchy i tak są lepsze....
![]() No ale w takim razie jak portret np. tego Fineasa Nigellusa, poprzedniego dyrektora Hogwaru, wisiał w gabinecie Dumbledore'a a oprócz tego na Grimmauld Place 12 (może gdzieś jeszcze?) Czy jedna i ta sama postać przemieszczała się ciągle z jednego miejsca na drugie? I jak jej się w jednym bardziej podobało, to tam częściej siedziała w ramach, a inny portret był pusty? ![]() Ja to tego nie rozumiem.... Musze jeszcze raz przeczytać ZF, ale nie mogę, bo od ponad miesiąca 4 i 5 tom trzyma mój chrzestny (dorosły, namówiłam jego i jego żonę do czytania) i nie może oddać... Buuuu..... ![]() Czy ktoś potrafi to wyjaśnić ??????????? -------------------- just keep dreaming.
|