Seksualnie, Czyli Cos O Milosci
Cielesnej
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Seksualnie, Czyli Cos O Milosci
Cielesnej
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Jako ze Nadzieja polecila mi abym czynila honory mistrza ceremonii, zakladam ten oto temat, ktorego poczatek mozna znalesc na pokrewnym topicu 'Milosc'.
Tak wiec traktowalismy o tym i owym, miedzy innymi; * o krzywych napiecia seksualnego kobiety i mezczyny * o waznosci seksu w zwiazku i milosci * o wytrwaniu w czystosci do slubu * o metodach antykoncepcji * o Religii * o Matoosie I mam nadzieje bedziemy dyskutowac jeszcze przez czas jaki. Dobrze by bylo kilka postow ostatnich przeniesc o tu, tu, jesli to mozliwe. Wypowiadac sie moga wszyscy, lacznie z dojrzalymi 12latkami ;P Z pozdrowieniami Elvaralinde Lokalny seksuolog P.S Jesli mielibyscie jakies pytania dot. na przyklad stref erogennych kobiety i mezczyzny to ja z racji amatorskiego fachu w rekach chetnie pomoge XD -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
sasilla |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 125 Dołączył: 09.08.2003 Skąd: Grodzisk Maz. ![]() |
Nie chodzi mi o powstrzymywanie sie przed i po slubie... Wiem, ze mozna... z autopsji, tylko...
Czy to jest OK., ze wie się ze osoba która się kocha nie może dostac tego co potrzebuje wtedy kiedy tego potrzebuje? (pytanie retoryczne) A w „te dni” jest naprawde inaczej. Każdy dotyk, pocalunek, musniecie odbiera się kilkakrotnie mocniej niż kiedy indziej. Poza „tymi dniami” jeżeli facet wystarczajaco się stara jest dobrze. Nawet bardzo dobrze. Ale brakuje tego „czegos”, czegos czego nie da się nazwac, takich hmm... motylkow, które pojawiaja się tylko wtedy. Chocby mezczyzna nie wiem co robil... I żeby nie było, ze ja się czepiam kogos (np. Matoosa albo nie daj Boze Kosciola!) Nigdy nie mialam takiego zamiaru. Po prostu musialam to wszystko napisac, bo wielu ludzi nie wie jak jest. Jeżeli mam do czegos pretensje to tylko do tego, ze tak po prostu jest. Ze kobieta jest w pewien sposób poszkodowana przez los, bo na nia spada wiekszosc obowiazkow z tym zwiazanych, a przy okazji ma jeszcze przechlapane jeśli chodzi o mozliwosc zaspokojenia swojego popedu, gdy naprawde ma na to ochote... I to nie jest fair... QUOTE I nie robia tego powaznie tylko po to, by pokazac jak dziwne ma do jakiejs sprawy podejscie Kosciol. Jezeli mial byc to jakis przytyk do mnie to calkiem nietrafiony. Ja pytam powaznie, calkiem abstrahujac od pogladow Kosciola. Chodzi mi o poglady ludzi, a jezeli sa zgodne z tym co glosi Kosciol to OK. To dobrze o nich swiadczy. Zagadnelam szczegolnie Matoosa bo zauwazylam, ze jego poglady sa momentami rozbiezne od moich. A wymiana zdan pomiedzy ludzmi (dopoki pozostaje na poziomie, a nie czuje, aby nasza "rozmowa" przekroczyla jakies normy) nie jest chyba niczym zlym, k? -------------------- Spotkałem panią pośród łąk.
Przecudną panią, dziecko wróżki: Włos miała długi, dzikie oczy. Leciutkie nóżki. John Keats La belle Dame sans merci |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 15:07 |