Seksualnie, Czyli Cos O Milosci
Cielesnej
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Seksualnie, Czyli Cos O Milosci
Cielesnej
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Jako ze Nadzieja polecila mi abym czynila honory mistrza ceremonii, zakladam ten oto temat, ktorego poczatek mozna znalesc na pokrewnym topicu 'Milosc'.
Tak wiec traktowalismy o tym i owym, miedzy innymi; * o krzywych napiecia seksualnego kobiety i mezczyny * o waznosci seksu w zwiazku i milosci * o wytrwaniu w czystosci do slubu * o metodach antykoncepcji * o Religii * o Matoosie I mam nadzieje bedziemy dyskutowac jeszcze przez czas jaki. Dobrze by bylo kilka postow ostatnich przeniesc o tu, tu, jesli to mozliwe. Wypowiadac sie moga wszyscy, lacznie z dojrzalymi 12latkami ;P Z pozdrowieniami Elvaralinde Lokalny seksuolog P.S Jesli mielibyscie jakies pytania dot. na przyklad stref erogennych kobiety i mezczyzny to ja z racji amatorskiego fachu w rekach chetnie pomoge XD -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Sasilla) A w „te dni” jest naprawde inaczej. Każdy dotyk, pocalunek, musniecie odbiera się kilkakrotnie mocniej niż kiedy indziej. Poza „tymi dniami” jeżeli facet wystarczajaco się stara jest dobrze. Nawet bardzo dobrze. Ale brakuje tego „czegos”, czegos czego nie da się nazwac, takich hmm... motylkow, które pojawiaja się tylko wtedy. Chocby mezczyzna nie wiem co robil... QUOTE Jeżeli mam do czegos pretensje to tylko do tego, ze tak po prostu jest. Ze kobieta jest w pewien sposób poszkodowana przez los, bo na nia spada wiekszosc obowiazkow z tym zwiazanych, a przy okazji ma jeszcze przechlapane jeśli chodzi o mozliwosc zaspokojenia swojego popedu, gdy naprawde ma na to ochote... I to nie jest fair... Dobrze... A teraz wyobraź sobie że każdy dotyk, każde muśnięcie osoby na której ci zależy sprawia że czujesz się jak jeden wielki hormon momentami - a najgorsze jest to że tak naprawdę nigdy nie wiesz kiedy tak się stanie... Witaj w świecie faceta. Nie tylko kilka dni w miesiącu - cały czas praktycznie bez przerwy... To dopiero jest nie fair ![]() Ikar: Tylko problem jest taki że ze skutecznością prezerwatywy to jest tak - jest skuteczna tylko dziwnym trafem tylko wtedy kiedy kobieta akurat jest niepłodna... W wypadkach takich o których mówisz już prędzej zgodziłbym się na stosowanie pigułek hormonalnych - tyle że to nie uchroni przed AIDS - ale prezerwatywa też nie. Nie czytałeś nigdy tych słynnych badań które pokazują wielkość wirusa HIV w porównaniu z mikrodziurkami które są w prezerwatywie? Przecież te wirusy mogłyby przechodzić po kilka naraz przez te dziurki... -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 15:13 |