Ja, Produkt Pewnej Miłości...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Ja, Produkt Pewnej Miłości...
Anarchistka |
![]() ![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 43 Dołączył: 11.08.2004 ![]() |
Ja, produkt pewnej
miłości...
Czasem lepiej nie być lepiej śnić być „kimś” we własnym śnie chyba lepiej być przedmiotem ... one też mają dusze Wiesz, tak bardzo chciałabym mieć odwagę by płakać przestać czuć inaczej niż ty Litość... Nad własnym ciałem Nie nienawidząc przyjaciół rozumiejąc wrogów Odbijam się od dna Trzymam serce w pudełku Kradnąc słowa z piosenek żywiąc się nimi „Anarchia wyzwoleniem” w to wierzę. -------------------- ... bo czasami słowa to zbyt wiele
|
![]() ![]() ![]() |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
nie moge sie powstrzymac przed pytaniem- Elfi? o_O
a zeby nie bylo nie na temat... ja jestem pusta itd., wiec zazwyczaj wiesz jest dla mnie albo dobry albo zly. moze miec nawet mnostwo bledow i byc prawie bez ladu i skladu, ale musi mnie cos w nim przyciagac. a tutaj nic mnie nie przyciaga. wiec wg. mnie jest zly. no, ale pewnie to i swieta prawda, ze kazdy kiedys zaczynal i kazdy kiedys pisal nieprzyciagajace banaly. i nastepnym razem bedzie lepiej. chyba. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 05:07 |