Sonet O Gitarze
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Sonet O Gitarze
Carti |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 35 Dołączył: 09.04.2003 Skąd: La Luna de Palma Gradac ![]() |
Stoi sobie w kącie, jakby na kogoś czeka
sześciostrunowe, piękne wytrzeszczywszy oczy i żałość ciągle w serce pęczniejące tłoczy z podejściem do niej w kącik nieśmiało się zwleka Kontakt z nią życiodajny jak duży łyk mleka lecz cóż to? Jedno oko łzę powoli broczy Serce zaś omal z piersi nie wyskoczy Zwykła sytuacja, a dylemat dla człeka Ująć ją w delikatnie w podniecone dłonie i wszystkie swe uczucia powoli wyśpiewać usiadłszy uprzednio na romantycznym tronie Potęguje doznania, może je podlewać miłość zaś delikatnie, lecz stanowczo płonie nim strudzony z emocji człek zacznie omdlewać Ten post był edytowany przez Carti: 26.08.2004 16:48 -------------------- Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
|
![]() ![]() ![]() |
Egwadien |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 234 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szare Góry Płeć: Kobieta ![]() |
hmm...
też kocham moją gitarę. W kącie u mnie nawet dwie stoją w swoim ubranku. I jedna z nich staram się molestować jak najczęsciej (druga jest pozyczona i czeka az wroci do wlasciciela, ale nie istotne) Wiersz chyba do mnie nie trafił. Ciekawy styl, ale mi ta melodia nie pasuje. Przenośne znaczenie gitary, podobnie jak dosłowne, budzi we mnie inne emocje niż wiersz. Ale swoją Gitarrę też traktuje jak moją dziewczynę =) -------------------- z podpisów pod postami:
"Elfy powinny się nauczyć żyć w symbiozie z toporem w dupie!" |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 10:14 |