Seksualnie, Czyli Cos O Milosci
Cielesnej
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Seksualnie, Czyli Cos O Milosci
Cielesnej
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Jako ze Nadzieja polecila mi abym czynila honory mistrza ceremonii, zakladam ten oto temat, ktorego poczatek mozna znalesc na pokrewnym topicu 'Milosc'.
Tak wiec traktowalismy o tym i owym, miedzy innymi; * o krzywych napiecia seksualnego kobiety i mezczyny * o waznosci seksu w zwiazku i milosci * o wytrwaniu w czystosci do slubu * o metodach antykoncepcji * o Religii * o Matoosie I mam nadzieje bedziemy dyskutowac jeszcze przez czas jaki. Dobrze by bylo kilka postow ostatnich przeniesc o tu, tu, jesli to mozliwe. Wypowiadac sie moga wszyscy, lacznie z dojrzalymi 12latkami ;P Z pozdrowieniami Elvaralinde Lokalny seksuolog P.S Jesli mielibyscie jakies pytania dot. na przyklad stref erogennych kobiety i mezczyzny to ja z racji amatorskiego fachu w rekach chetnie pomoge XD -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
sasilla |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 125 Dołączył: 09.08.2003 Skąd: Grodzisk Maz. ![]() |
QUOTE(matoos @ 28.09.2004 12:13) QUOTE(Sihaja @ 28.09.2004 11:32) Metody naturalne nie są pewne na 100%, wystarczy zmęczenie/podniecenie/wysiłek/silna emocja i wszystko bierze w łeb, bo cykl rozpoczyna się niespodziewanie samoistnie. Tak właśnie mówią osoby które nie znają się na metodach naturalnych. Zgadzam sie. Nic tu sie samoistnie nie zaczyna, ale... Te wszystkie czynniki maja wplyw na roznego rodzaju przesuniecia i skoki temperatury. MAJA do ciezkiej cholery, i nikt mi nie powie, ze jest inaczej bo sama sprawdzilam w praktyce! Niektore kobiety moga stosowac NMA bez zastrzezen bo im sie wszystko sprawdza, a niektore, tak jak ja, nie. Bo mi wystarczy stres dnia poprzedniego a temperatura rozni sie o okolo szesc kresek. (to strasznie duzo, bo juz 2 decyduja o zmaianie plodnosci). Zebym juz nie mowila co dzieje sie z moja obserwacja "objawow" po jakiejkolwiek randce. ==' I wielkie sorry, ale ja naprawde dobrze znam sie na metodach naturalnych (stosuje je juz grubo ponad POL roku ==") I tez znam pary, ktore dzieci nie mialy przy stosowaniu tylko tej metody, ale znam tez takie ktore mialy... Kobieta to nie komputer, ktory reaguje zawsze tak samo, dlatego zadna metoda nie da 100%... Sorry, ale chyba wiem lepiej jak jest. To JA tu jestem kobieta ![]() -------------------- Spotkałem panią pośród łąk.
Przecudną panią, dziecko wróżki: Włos miała długi, dzikie oczy. Leciutkie nóżki. John Keats La belle Dame sans merci |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 15:23 |