Seksualnie, Czyli Cos O Milosci
Cielesnej
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Seksualnie, Czyli Cos O Milosci
Cielesnej
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Jako ze Nadzieja polecila mi abym czynila honory mistrza ceremonii, zakladam ten oto temat, ktorego poczatek mozna znalesc na pokrewnym topicu 'Milosc'.
Tak wiec traktowalismy o tym i owym, miedzy innymi; * o krzywych napiecia seksualnego kobiety i mezczyny * o waznosci seksu w zwiazku i milosci * o wytrwaniu w czystosci do slubu * o metodach antykoncepcji * o Religii * o Matoosie I mam nadzieje bedziemy dyskutowac jeszcze przez czas jaki. Dobrze by bylo kilka postow ostatnich przeniesc o tu, tu, jesli to mozliwe. Wypowiadac sie moga wszyscy, lacznie z dojrzalymi 12latkami ;P Z pozdrowieniami Elvaralinde Lokalny seksuolog P.S Jesli mielibyscie jakies pytania dot. na przyklad stref erogennych kobiety i mezczyzny to ja z racji amatorskiego fachu w rekach chetnie pomoge XD -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
sasilla |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 125 Dołączył: 09.08.2003 Skąd: Grodzisk Maz. ![]() |
Hej Matoos! To wcale nie jest takie latwe, bo kazda kobieta ma inaczej... Zeby uznac, ze wchodzi sie w dni bezplodne musi byc 3 dni temperatura wyzsza o co najmniej 2 kreski. A ja czasami miewam tak, ze mi w ogole nie skacze, bo np. mierze sobie troche wczesniej, (a to jest naprawde nierealne zeby codziennie mierzyc sobie co do minuty o tej samej porze, a naprawde staram sie byc dokladna) Z tego wynika, ze nie moglabym uprawiac sexu nigdy, bo nie jestem w stanie okreslic czy mam okres plodny czy nieplodny. A to chyba nie o to chodzi...
I serio w praktyce wychodzi wiele takich sytuacji kiedy organizm po prostu odmawia wspolpracy i nie wiadomo co robic. Kolezanka o ktorej wspominalam wczesniej (tak a propo bedaca wlasnie w 5 miesiacu ciazy) na kursach przemalzenskich (jakies 5 lat temu) gdy poszla do wyspecjalizowanej pani ginekolog uslyszala "ale jak chce pani uczyc sie NMA jak pani jest w ciazy?" Chyba nadmieniac nie musze, ze wtedy nie byla, po prostu efekt jej "nieschematycznosci cyklu". Edit:Acha jeszcze mi sie przypomnialo! ![]() QUOTE Dobrze... A teraz wyobraź sobie że każdy dotyk, każde muśnięcie osoby na której ci zależy sprawia że czujesz się jak jeden wielki hormon momentami - a najgorsze jest to że tak naprawdę nigdy nie wiesz kiedy tak się stanie... Witaj w świecie faceta. Nie tylko kilka dni w miesiącu - cały czas praktycznie bez przerwy... To dopiero jest nie fair Kiedys to jeszcze docenisz i bedziesz tesknil za czasem kiedy mialo sie ochote (i mozliwosc :PPPP) prawie zawsze. ![]() PS. Co do zakladania gumki to... hmm... ja (zaznaczam, ze to moje subiektywne zdanie, wiec sie prosze nie obrazac) nie bylabym w stanie zwiazac sie z kims ktoremu w ogole nie zalezaloby na moim komforcie psychicznym... Ja w kazdym razie tak odebralam Twoja wypowiedz.... Ten post był edytowany przez sasilla: 28.09.2004 16:55 -------------------- Spotkałem panią pośród łąk.
Przecudną panią, dziecko wróżki: Włos miała długi, dzikie oczy. Leciutkie nóżki. John Keats La belle Dame sans merci |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 14:53 |