Seksualnie, Czyli Cos O Milosci
Cielesnej
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Seksualnie, Czyli Cos O Milosci
Cielesnej
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Jako ze Nadzieja polecila mi abym czynila honory mistrza ceremonii, zakladam ten oto temat, ktorego poczatek mozna znalesc na pokrewnym topicu 'Milosc'.
Tak wiec traktowalismy o tym i owym, miedzy innymi; * o krzywych napiecia seksualnego kobiety i mezczyny * o waznosci seksu w zwiazku i milosci * o wytrwaniu w czystosci do slubu * o metodach antykoncepcji * o Religii * o Matoosie I mam nadzieje bedziemy dyskutowac jeszcze przez czas jaki. Dobrze by bylo kilka postow ostatnich przeniesc o tu, tu, jesli to mozliwe. Wypowiadac sie moga wszyscy, lacznie z dojrzalymi 12latkami ;P Z pozdrowieniami Elvaralinde Lokalny seksuolog P.S Jesli mielibyscie jakies pytania dot. na przyklad stref erogennych kobiety i mezczyzny to ja z racji amatorskiego fachu w rekach chetnie pomoge XD -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Empire |
![]()
|
![]() Chemik Anarchista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 352 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Koko wa 3Miasto desu! ^^ Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(sasilla @ 28.09.2004 16:29) QUOTE Dobrze... A teraz wyobraź sobie że każdy dotyk, każde muśnięcie osoby na której ci zależy sprawia że czujesz się jak jeden wielki hormon momentami - a najgorsze jest to że tak naprawdę nigdy nie wiesz kiedy tak się stanie... Witaj w świecie faceta. Nie tylko kilka dni w miesiącu - cały czas praktycznie bez przerwy... To dopiero jest nie fair Kiedys to jeszcze docenisz i bedziesz tesknil za czasem kiedy mialo sie ochote (i mozliwosc :PPPP) prawie zawsze. ![]() O nie, tutaj się już powstrzymać nie mogłem... god is dead in Throald!..and in Einor's rhyme! Bardzo skutecznie i ładnie Sas... wykręcasz się od odparcia argumentu albo przyznania mu racji, co świadczy o tym że nie masz dość odwagi, aby powiedizeć wprost, że ON MA RACJE. Fakt, że generalizuje. Nie każdy tak ma. Ale tych "niekażdych" jest raczej baaardzo mało. Natomiast reszcie w okresie dojrzewania hormony generalnie z mózgu robią fajną papkę. Bardzo fajną. Najsilniejsi się przed tym nie obronią. A wiesz jak jest zabawnie, jeśli przez przypadek natura obdażyła Cię emocjami i uczuciami znacznie silniejszymi niż normalnie? A tacy też się rodzą. Powtórzę za tym kogo cytowałaś, parafrazując go trochę, parafrazując też Slayer'a: Welcome to the horror of the revelation tell me what you think about this matter now? I nie ma zmiłuj się! 24h na dobę, 7 dni w tygodniu, nie ma wakacji, nie ma przebacz! W większej lub mniejszej ilości ale testosteron jest w Twojej krwi. Zazwyczaj większej. A Ty z tym żyj. Z pragnieniem, którego nie możesz spełnić. Chwilami wypalającym Ci żyły ogniem. Żyj i nie panuj nad nim! Panuj, nie wypuszczaj go z żelaznych kajdan woli BO CI NIE WOLNO. Ktoś tu chrz... twierdził że masturbacja jest grzechem? Buahahahaha... musi być szalony bardziej niż ja. Ale by były jaja gdyby tego nie było. A niektóre dziewczyny też są zresztą dobre, pozwalając sobie grać na tym instynkcie mniej... lub bardziej. Częściej bardziej. Czasem świadomie, znacznie częściej nie. -------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 14:43 |