Dobra Muzyka, co można nią
nazwać
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Dobra Muzyka, co można nią
nazwać
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Moim zdaniem dobra muzyka to....
Cenie w niej to... Podoba mi się w niej.... Jestem ciekaw ajie są wasze upodobania, czy w muzyce znajdujecie cos głebszego czy może wsród was są tacy co idą z owczym pędem i słuchacie danej muzyki 'bo to jest teraz modne' -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
![]() ![]() ![]() |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
dobrą muzyką może być i muzyka poważna i disco polo. to zależy od tego, co rozumiemy pod pojęciem 'dobra'. dobra, jako ambitna, dobra, czyli dobra do zabawy czy coś tam jeszcze innego.
ja słucham tego, co mi się podoba i prawdę mówiąc nie zastanawiam się zbytnio nad tym, czy jest to ambitne. lubię na przykład takie proste niczym konstrukcja cepa starocie jak T. Love. najważniejsze jest dla mnie, żeby znaleźć w muzyce kawałek siebie. a czy jest to szybko wpadająca w ucho melodia czy 20 minotowa skomplikowana solówka gitarowa zagrana zębami... gwiżdżę na to. najważniejsze jest to, żeby mi się podobało i w jakiś sposób do mnie przemawiało. jeśli ktoś mówi, że dla niego dobrą muzyką jest O Zone lub Mandaryna, to ja mówię ok. tylko żeby mnie nie próbował nawracać. każdy powinien słuchać, tego co lubi. no i może jeszcze być otwartym na nowe gatunki muzyczne. Ten post był edytowany przez Kira: 30.09.2004 22:20 -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 14:46 |