Dobra Muzyka, co można nią
nazwać
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Dobra Muzyka, co można nią
nazwać
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Moim zdaniem dobra muzyka to....
Cenie w niej to... Podoba mi się w niej.... Jestem ciekaw ajie są wasze upodobania, czy w muzyce znajdujecie cos głebszego czy może wsród was są tacy co idą z owczym pędem i słuchacie danej muzyki 'bo to jest teraz modne' -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
![]() ![]() ![]() |
KaRoLiNa |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 60 Dołączył: 24.05.2003 Skąd: Łódź ![]() |
QUOTE A z Muńkiem przesadzasz i to grubo. Jeśli ostatnie, powiedzmy osiągnięcia, tak ci zamazały wszystkie poprzednie płyty, to przepraszam, ale śmiem twierdzić, ze specjalnego znaczenia T.Love dla ciebie nigdy nie miał. A, ze niemal zestawiłaś go z Nirvaną, to i jej pozycję w twym serduszku sama podważasz, gdyż nasuwa się jedno pytanie. Cóż by było, jakby jednak Kurt nie palnął sobie w łep? Podejrzewam, ze nie stałby się legendą, być może nagrywałby dalej, niekoniecznie płyty na miarę Nevermind, słabsze, gorzej się sprzedające, nie na czasie itd.itp. Przez co boska otoczka, która tak przyciąga małolaty prysłaby jak bańka mydlana. Wtedy, zakładając, ze byś w ogóle o Nirvanie usłyszała, nie koniecznie 'odpowiadałaby ci w 100%', mam rację? Co do Cobaina to pewnie masz racje. A osiągnięcia T.Love podobają mi się do płyty AlCapone, a późniejsze dokonania tego zespołu mi już nie odpowiadają. A z Munikiem to chodziło mi o to (i nie tylko), że w piosence "Dziwnym nie jest" napisał: "... a największym Kwaśny Olo zawsze jest i będzie leszczem..". Chyba wiadomo że w tym tekście chodzi o naszego wspaniałego prezydenta RP, którego niedawno Muniek w jakimś z wywiadów chwalił :/// (nie powiem dokładnie kiedy). Po za tym dla mnie T.Love przykro mi to pisać ale się z punkowej kapeli zrobił się popową, co mi się niezbyt podoba :/. Z tym Iron Maiden to się czepiasz bo to nie jest żadna świętość tylko normalny zespół, może o bardzo dużych dokonaniach ale tylko zespół i mogłam go w jednym rzędzie wyminić nawet z Mandaryną czy Ich Troje i nikt nie powinien mieć o to do mnie pretensji. Po za tym to wszystko co napisałam to jest tylko i wyłącznie moje prywatne zdanie do którego nikomu nic do tego PS Zauważyłam na tym forum tendencję do czepiania się użytkowników, którzy mają na liczniku mniej niż 100 postów. To że się mało wypowiadam nie znaczy że jestem jakimś głupim nie obeznanym z niczym tłuczkiem, na którego można nabluzgać. Odwiedzam to forum od grubo ponad roku i się troche orintuje co i jak. -------------------- T.Love - Marzyciele
Życie jest tak wspaniałe, że trzeba przez nie przejść Czasami w to nie wierzę i myślę, że lepsza jest śmierć Babilon-System swoją bronią pragnie zniszczyć mnie Lecz życie jest wspaniałe - kolory czarno-białe My marzyciele naszego wieku Dzieci rewolucji pijące mleko Ja wtedy właśnie żyję, gdy idziesz obok mnie Dla mojej i dla twojej satysfakcji wszystko dzieje się Życie jest tak wspaniałe, naprawdę to wiem A ci, którzy chcą mnie zniszczyć, faszerują nas złem My marzyciele naszego wieku Dzieci rewolucji pijące mleko Na całe ziemi piekło - napompowany świat Zatruty, zepsuty balon - nienawiść i gwałt A nasze życie jest, nasze życie trwa Dla mojej i twojej satysfakcji - dla naszego ja My marzyciele naszego wieku Dzieci rewolucji pijące mleko |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 14:48 |