Dobra Muzyka, co można nią
nazwać
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Dobra Muzyka, co można nią
nazwać
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Moim zdaniem dobra muzyka to....
Cenie w niej to... Podoba mi się w niej.... Jestem ciekaw ajie są wasze upodobania, czy w muzyce znajdujecie cos głebszego czy może wsród was są tacy co idą z owczym pędem i słuchacie danej muzyki 'bo to jest teraz modne' -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
![]() ![]() ![]() |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
ja myślałam, że sobie ktoś podyskutuje na temat Cobaina i tego co się wokół niego dzieje, a tutaj mnie tak zawiodłaś- przecząc sama sobie. pozatym znów nie mogłam się powstrzymać przed wyśmianiem (Nai, tym razem nie dlatego, że nie miałam co powiedzieć ;D) akapitu o Iron Maiden. po pierwsze, pokazuje raczej małe obeznanie muzyczne. po drugie, co do tego wymieniania (nt. którego aluzji nie zrozumiałaś), jest coś takiego jak taktowność i wyczucie. a bliżej Twoją głupotę pewnie przybliży Ci Nadzieja, nie chcę odbierać jej tej przyjemności.
a jeśli to tylko i wyłącznie Twoje prywatne zdanie i nikomu nic do tego to trzymaj je w swojej główce i nikomu nie przekazuj, bo ludzie, któryś raz powtarzam, że to jest forum DYSKUSYJNE. a nie ja napiszę swoje, Ty napiszesz swoje, ktoś napisze swoje i to w ogóle nie ma ze sobą związku. pozatym jak już mówiłam -> mylisz osobę muzyka z muzyką jaką wykonuje. bo ciekawa osoba nie warunkuje dobrej muzyki, a dobra muzyka ciekawej osoby. no i odpowiedź na ps. ostatnimi czasy nikt się nie czepia inteligentnych tłuczków, które mają coś ciekawego do powiedzenia. pozatym, powtarzam, forum jest między innymi od czepiania, póki nikt nie bluzga etc. i tak samo ''czepiamy się'' ludzi dłużej tutaj piszących, jeśli coś nam się nie podoba. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 14:52 |