Dobra Muzyka, co można nią
nazwać
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Dobra Muzyka, co można nią
nazwać
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Moim zdaniem dobra muzyka to....
Cenie w niej to... Podoba mi się w niej.... Jestem ciekaw ajie są wasze upodobania, czy w muzyce znajdujecie cos głebszego czy może wsród was są tacy co idą z owczym pędem i słuchacie danej muzyki 'bo to jest teraz modne' -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
![]() ![]() ![]() |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
Kira -> nie do końca o to mi chodziło, trochę zbyt ogólnie napisałam. jasne, że napewno charakter ma wpływ na charakter piosenek. i nie twierdzę, że to i ich przekaz jest nieważne, bo dla mnie to też się liczy. miałam na myśli to, że na to czy lubi czy nie lubi dawną muzykę T.Love nie powinno mieć wpływu to co się ostatnio stało z Muńkiem. itp. to tak jak kiedyś mówiłam, że Evanescence czasem nagrywa coś dla kasy, ale nie rozumiem dlaczego to ma wpływ na odbieranie reszty ich twórczości.
masło maślane, ale nevermind. i jeszcze co do tego wymieniania. nie o to mi chodziło z głupotą i dziwnością, że KaRoLiNa wymieniła The Clash razem z Iron Maiden. tylko, że jej następny post tłumaczył, że Iron Maiden nie jest świętością. to naprawdę było głupie. a to ''trzeba wiedzieć kiedy zejść ze sceny niepokonanym...'' to mnie rozwaliło. bo to się odnosiło do Cobaina i wynikało z tego, że dobrze zrobił, że sobie strzelił w łeb. jeśli lubisz takie legendy, które powstają jak dziecko traci ojca i zostaje na łasce jakiejś dziwki (która wysyła je do szkół z internatem potem, z tego co wiem), no to gratuluje. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 15:01 |