Uśmiech Lekko Kpiący
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Uśmiech Lekko Kpiący
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Zapakowałam się ładnie
nalepiłam znaczek do nieba dość tani, bo promocja ostatnio i jeszcze w kolejce na pocztę nie stałam zbyt długo - tak mało dzisiaj ludzi ma odwagę wyruszyć i tknąć. Ja wciąż czekam - aktywnie w niebieskiej kopercie w kulejących, ostatnich, bezczelnych dniach ciepła. Że się uśmiecham? To żle, przepraszam? Że mam odwagę? Obijcie mnie, państwo. Ja proszę, garba nadstawię poczekam, cichutko myszasto, szarasto poczekam - aż wam minie. Zastanówcie sie chwilę, kochani fanatycy, nad małej biedronki sensem sekretnym Literowkę posłusznie poprawiam ![]() Ten post był edytowany przez Sihaja: 29.09.2004 18:23 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Muszę sie przyznac ze przeczytałam ten wiersz jakis czas temu, ale ze zwyklego lenistwa nie skomentowalam.
Teraz się poprawie. Pierwsza zwrotka bardziej mi sie podobala... bo jakby nie patrzec jest w niej cos co wyroznia sie sposrod innych zwrotek (: NIe mam zbyt wiele do zarzucenia... moze tylko to, że jak na CIebei to wiersz wywołal we mnie zbyt malo uczuc. Reszta OK (: -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 02:39 |