Dobra Muzyka, co można nią
nazwać
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Dobra Muzyka, co można nią
nazwać
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Moim zdaniem dobra muzyka to....
Cenie w niej to... Podoba mi się w niej.... Jestem ciekaw ajie są wasze upodobania, czy w muzyce znajdujecie cos głebszego czy może wsród was są tacy co idą z owczym pędem i słuchacie danej muzyki 'bo to jest teraz modne' -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
![]() ![]() ![]() |
Lilly Lill |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Gliwice city Płeć: Kobieta ![]() |
Każda muzyka może być dobra, ale to zależy od okoliczości.
Nie wyobrażam sobie np. koncertu hip-hopowego, bo chyba z nudów bym umarła w międzyczasie, a przy rocku poskakać można. Kiedy przychodzę na dyskotekę z koleżankami to nie chcę słyszeć rocka, bo nie wiem jak do tego tańczyć, a do techniawy jak najbardziej. Za to nie umiałabym się uczyć przy 'umc umc' z głośników, dlatego wolę wtedy muzykę klasyczną. Chociaż do sprzątnia muzyka klasyczna nie pasuje. Za to jakieś wesołe piosenki, obojętnie czy popowe, czy metalowe mobilizują do roboty. A kiedy zajmuję się jakąś ręczną robotą, to całkiem na miejscu jest hip-hop, bo wtedy i tak siedzę. A już moim osobistym zboczeniem jest słuchanie punku na każdą okoliczność, no może tylko na wspomnianej już dyskotece bym go nie przetrawiła. -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 15:08 |