Seksualnie, Czyli Cos O Milosci
Cielesnej
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Seksualnie, Czyli Cos O Milosci
Cielesnej
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Jako ze Nadzieja polecila mi abym czynila honory mistrza ceremonii, zakladam ten oto temat, ktorego poczatek mozna znalesc na pokrewnym topicu 'Milosc'.
Tak wiec traktowalismy o tym i owym, miedzy innymi; * o krzywych napiecia seksualnego kobiety i mezczyny * o waznosci seksu w zwiazku i milosci * o wytrwaniu w czystosci do slubu * o metodach antykoncepcji * o Religii * o Matoosie I mam nadzieje bedziemy dyskutowac jeszcze przez czas jaki. Dobrze by bylo kilka postow ostatnich przeniesc o tu, tu, jesli to mozliwe. Wypowiadac sie moga wszyscy, lacznie z dojrzalymi 12latkami ;P Z pozdrowieniami Elvaralinde Lokalny seksuolog P.S Jesli mielibyscie jakies pytania dot. na przyklad stref erogennych kobiety i mezczyzny to ja z racji amatorskiego fachu w rekach chetnie pomoge XD -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE zrobi to wtedy kiedy stwierdzi ze nadeszla TA chwila I o to chodzi... Keirować się sobą, nie tym co mówią bądź robią inni. Nie ma dwojga takich samych ludzi, wyznających te same zasady, mających te same potrzeby. Kierujmy się tu właśnym rozumem (tak, oprócz serca i żądz włączmy w to rozum). Dla niektórych nie bedzie krzywdą pójście z kimś do łóżka w wieku 15 lat, a dla innych, będzie krzywdą zrobienie tego w wieku 25.Pytajmy się siebie samych co jest dla nas dobre. Sasilla - mylisz się co do tej poownej owulacji. W wielu opisach metod naturalnych jest ostrzeżenie (uwaga, metoda niedokładna, ze względu na silne podniecenie podczas stosunku - zwłaszcza pierwszego - moze dojść do ponownego uwolnienia jajeczka. Rozlanie nasienia na ziemię jest grzechem? No nie... nie przesadzajmy. Owszem, metoda spiralki budzi pewne zastrzeżenia i u mnie, ale tabletki czy prezerwatywa to nie jest nic strasznego. Poza tym nawet nie wiesz ile kobieta wciągu swojego życia wydala rozwijających sie jajeczek... Bo u człowieka jest zachowane szczątkowe dzieworództwo i co jakiś czas sie zdarza, że jajeczko zaczyna się rozwijać bez udziału nasienia. To też jest grzech? -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 15:23 |