Dobra Muzyka, co można nią
nazwać
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Dobra Muzyka, co można nią
nazwać
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Moim zdaniem dobra muzyka to....
Cenie w niej to... Podoba mi się w niej.... Jestem ciekaw ajie są wasze upodobania, czy w muzyce znajdujecie cos głebszego czy może wsród was są tacy co idą z owczym pędem i słuchacie danej muzyki 'bo to jest teraz modne' -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
![]() ![]() ![]() |
voldzia |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 20.08.2004 Skąd: Łódź Płeć: Kobieta ![]() |
jak dla mnie dobra muzyka nie mozna nazwac czegos tymu "bum bum pum bum bum pum lalala bum bum pum bum bum pum". jak dla nie cos takiego o zupelnie nieroziwnietym podkladzie muzycznym, i o tekscie rownie banalnym jak rytm to nie jest dobra muzyka, bez wzgledu na to czy sie moze podobac czy nie :/. jak dla mnie muzyka musi cos przekazywac, musi powodowac jakies reakcje w czlowieku, sprowokowac do refleksji, albo po prostu naklonic do zabawy - ale w dobrej jakosci o_O, a nie takiej jak O-zone czy cos tego pokroju dla dziewczynek umalowanych szminkami mamy i przychodzacymi na "dyske (:/)" zeby poderwac jakis chlopakow :/. zresztaaa... nie wazne, niech kazdy slucha czego chce.
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(voldzia @ 03.10.2004 12:58) jak dla mnie dobra muzyka nie mozna nazwac czegos tymu "bum bum pum bum bum pum lalala bum bum pum bum bum pum". jak dla nie cos takiego o zupelnie nieroziwnietym podkladzie muzycznym, i o tekscie rownie banalnym jak rytm to nie jest dobra muzyka, bez wzgledu na to czy sie moze podobac czy nie :/. jak dla mnie muzyka musi cos przekazywac, musi powodowac jakies reakcje w czlowieku, sprowokowac do refleksji, albo po prostu naklonic do zabawy - ale w dobrej jakosci o_O, a nie takiej jak O-zone czy cos tego pokroju dla dziewczynek umalowanych szminkami mamy i przychodzacymi na "dyske (:/)" zeby poderwac jakis chlopakow :/. zresztaaa... nie wazne, niech kazdy slucha czego chce. a to nie chłopcy przychodzą poderwać 'laski'. jako ja jeszcze chodziłem trzy lata temu do podstawówy, to tak było ;] z roku na rok się sprawy zmieniają jak widzę ;d a jaka muzyka? hm lubię posłuchać dobrego basu. jest dla mnie ważny, coś cypress hillowego. lubię hard coru, chamskiego, rapu posłuchać. lubię też ten głębszy, eldo na przykład. później lubię pokrzyczeć, przy Systemie na przykład. JEszcze pomyśleć o Anarchii przy Farben Lehre, już prawie zaspokojony jestem. ale jeszcze czarny rap. WuTang Clan na przykład, po którym leci spokojniejsze Roots albo Jurassic 5. może być jeszcze Outkast i Erykah Badu. na wyciszenie muzyka z Half Life'a Dj Shadow, Sigur Rós i obowiązkowo Massive Attack. Łona kiedy jadę z ojcem samochodem, jest bardzo dobry. kiedy mam ochotę na porżadnego rocka White Stripes. może jeszcze trochę the streets, może coś do powrzeszczenia, typu Slipknot czy Limp Bizkit. dla czegoś ładnego Bob Dylan czy Bjork. no i dla jaj nie wiem czyje 'Jamaica Ska'. potrafi też być reggea i ragga. ostatnio lubię Abradaba piosenka OG ;] tożto istne gówno. bardzo lubię Soul Assassins i dj fooda. dla podjary Mesa 'Nagłą Śmierć'. na zajawkę chyba najlepsze jest streets 'fit but you know it'. no i drumy do zabawy i do posłuchania tak sobie. później. co później. kosheen jest świetne dla relaksu i do zabawy. prodigy, old skulowi najwięksi goście. nirvana dla poczucia czegoś. o wutangu wspomniałem. ano i Eminem, którego bardzo szanuję za rozwój. z każdym rokiem coraz lepszy. no jakoś to tak by było. Ten post był edytowany przez voldius: 03.10.2004 14:16 |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 14:56 |