Seksualnie, Czyli Cos O Milosci
Cielesnej
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Seksualnie, Czyli Cos O Milosci
Cielesnej
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Jako ze Nadzieja polecila mi abym czynila honory mistrza ceremonii, zakladam ten oto temat, ktorego poczatek mozna znalesc na pokrewnym topicu 'Milosc'.
Tak wiec traktowalismy o tym i owym, miedzy innymi; * o krzywych napiecia seksualnego kobiety i mezczyny * o waznosci seksu w zwiazku i milosci * o wytrwaniu w czystosci do slubu * o metodach antykoncepcji * o Religii * o Matoosie I mam nadzieje bedziemy dyskutowac jeszcze przez czas jaki. Dobrze by bylo kilka postow ostatnich przeniesc o tu, tu, jesli to mozliwe. Wypowiadac sie moga wszyscy, lacznie z dojrzalymi 12latkami ;P Z pozdrowieniami Elvaralinde Lokalny seksuolog P.S Jesli mielibyscie jakies pytania dot. na przyklad stref erogennych kobiety i mezczyzny to ja z racji amatorskiego fachu w rekach chetnie pomoge XD -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Empire |
![]()
|
![]() Chemik Anarchista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 352 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Koko wa 3Miasto desu! ^^ Płeć: Mężczyzna ![]() |
no więc Sas... ciesz się że nie wiesz jak to jest być dorastającym chłopakiem. [stwierdzenia pod tytułem "kobiety mają gorzej" powodują u mnei wybuchy pustego śmiechu... jak w ogóle można porównywać "ktoś ma lepiej a ktoś gorzej"]
co Ci chcę powiedzieć? [nie zarzucić... chcę Ci przedstawić swój pogląd i do neigo przekonać a nie zarzucić że nie pozmywałaś naczyń] że to co powiedziałaś, a co ja zacytowałem, jest bzdurą. Powiedizałaś to półżartem, zauważyłem to... ale połowicznie też na serio jako odpowiedź na kawałek wypowiedzi innej osoby. a tak się neistety składa, że ja napewno, a sądzę że znacząca większość mężczyzn też NIGDY ani nie doceni ani nie zatęskni za tym małym, osobistym horrorem jaki każdy z nas musi przejść. Mówiłem to już wiele razy i powtórzę raz jeszcze: mam wielki żal do Boga, że mój organizm działa w ten sposób. A jeżeli kiedyś raz na zawsze się od tego uwolnię, to napewno nie będę żałować. "Stała gotowość" jest przydatna? KOMU? Tobie? Może owszem. MI? NO RACZEJ NIEKONIECZNIE. Pozatym co to w ogóle za sposób myślenia... bronisz obecnego stanu rzeczy dlatego, że Tobie jest WYGODNIEJ, bo jak TY będziesz chciała to dostaniesz czego chcesz... a dróga osoba niech się męczy, niech walczy sama ze sobą, niech... to, delikatnie ujmując, nieco egoistyczne, nie uważasz? zastanów się co napisałaś dalej. Sama się zastanów, kto w tej sytuacji NAPRAWDĘ ma gorzej. Dalej... nie myśl sobie, że płeć determinuje ilość "spraw na głowie". Uwierz mi, faceci mają średnio tyle samo. Ja też rozważam napisanie sobie na tabliczce "sorry, ale nie mam czasu przez następny tydzień" bo prościej jest napisać raz niż powtarzać to w kółko każdemu. Eh, ja nei twierdzę, że dziewczyny mają lepiej. Ja poprostu systematycznie walczę ze stereotypem, że mężczyzna prawie nie ma uczuć, trosk a dziewczynę najchętniej zaciągnął by do łóżka żeby sobie zrobić dobrze a ją zranić i zostawić. Nie mów proszę więcej, że bym zatęsknił... nie zatęsknię. I sądzę, że znaczna większość chłopaków podziela moje zdanie. Matoos - Twoje fanatyczny upór w słuchaniu i wypełnianiu zaleceń kościoła katolickiego jest już nawet nie zadziwiający, jest przerażający. Że starsze pokolenia mają tak umysły poprzestawiane to jeszcze potrafię zrozumieć ale młody człowiek? Nie będę wdawać się z Tobą w dyskusję, nei ma to sensu, ani nie słuchasz innych ani nie wyciągasz przeciw nim żadnych sensownych argumentów więc dla mnei pewnie też tego nei zrobisz... Powiem Ci tylko, żeby mi potem ktoś na Sądzie Ostatecznym nie wypomniał: źle czynisz, idąc tą drogą. -------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 15:11 |