Dobra Muzyka, co można nią
nazwać
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Dobra Muzyka, co można nią
nazwać
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Moim zdaniem dobra muzyka to....
Cenie w niej to... Podoba mi się w niej.... Jestem ciekaw ajie są wasze upodobania, czy w muzyce znajdujecie cos głebszego czy może wsród was są tacy co idą z owczym pędem i słuchacie danej muzyki 'bo to jest teraz modne' -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
![]() ![]() ![]() |
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
o kurcze.. wszyscy tu sluchaja klimatycznego rocka albo jakiegos innego grunge'u czy czegos metalowego.. no ew. czegos ambitnego typu muz. klasyczna albo blues
(sory za mylenie itd bo nie czytalamn dokladnie a poza tym totalnie sie nie znam) jestem pod wrazeniem.. ta jednomyslnosc az dziwne ze nikt nie ma na liscie w winampie albo na cd Jeden Osiem L, Sarah Connor, Evanescence, Destyni's Child albo Safri Duo [played a life & all the people in the world wymiataja!! =D] albo hmm... "pump it up"! racja to zbyt komercyjne i 'slawne' ostatnio zeby tego sluchac.. . podziwiam, podziwiam a ze mnie taka podatna na wplywy nastolata ![]() nawet mam Ninja Sky..! Move your body Ten post był edytowany przez vampirka: 03.10.2004 22:03 -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
MeGi_16 |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 137 Dołączył: 31.12.2003 Skąd: Poznan ![]() |
no sorry nie ale "pump it up" i
"move your body",to też są na stałe w mojej liście winampa
![]() ![]() no ja nie wiem czy hip-hop jest taki ambitny...modny na pewno,ale czy ambitny??z resztą większość tutaj,to go nie uważa za muzykę,ale ja i tak go sobie słucham przeszło 4 latka ![]() -------------------- "Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień." George Bernard Shaw (1856 - 1950)
--- "Dla Ciebie mógłbym zrobić wszystko co zechcesz powiedz tylko... Naprawdę na dużo mnie stać" Myslovitz Dla Ciebie warto żyć =* Hej Kolejorz,hej Kolejorz,heja heja hej Kolejorz!!! |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 14:25 |