Dobra Muzyka, co można nią
nazwać
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Dobra Muzyka, co można nią
nazwać
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Moim zdaniem dobra muzyka to....
Cenie w niej to... Podoba mi się w niej.... Jestem ciekaw ajie są wasze upodobania, czy w muzyce znajdujecie cos głebszego czy może wsród was są tacy co idą z owczym pędem i słuchacie danej muzyki 'bo to jest teraz modne' -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
![]() ![]() ![]() |
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
no pewine ze jestem fajna
ale odkrycie... teraz to ty myslisz jaka to fajna nie jestes kotka moze i jestes...ale stokroc bardziej wkurwiajaca chociaz wiem ze tych spraw sie po prostu juz nie zalatwia albo na pm ale jakos mam ochote tu.. ty myslisz ze jestes jedyna ktora jest upowazniona do jakiegokolwiek sarkazmu czy czegos w tym stylu? bo chyba Ci sie w glowie dziewcze poprzewracalo... bo jestes troszke od wszystkich starsza albo uwazasz sie za niewiadomo jak 'inteligientnom'? haha. to jest az zabawne. wez idz lepiej posluchaj ambitnej muzyki -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 14:59 |