.:: Temat Urodzinowy ::.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
.:: Temat Urodzinowy ::.
Bitter |
14.08.2004 10:21
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 21.12.2003 Skąd: najbiedniejszy region UE. |
tamten sie spasl, macie nowy.
(; Ten post był edytowany przez kubik: 06.09.2004 12:48 -------------------- and he said 'I got to be honets - I've been waiting for you all my life.' |
Ellie |
04.10.2004 17:49
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: Nowy Dwór Maz. |
Dziękuję prześlicznie. Jej, jacy wszyscy dla mnie dzisiaj mili XD Żeby tak na codzień było.
Misiek- impreza dopiero szesnastego i mam nadzieję, że film mi się nie urwie =) A co czyżby na swojej trochę za dużo wypiłeś? Wiecie jak mnie w klasie zlali. Mam siniaki =( Avalanche- teraz to ja co roku będę obchodziła osiemnastkę XD Yav, Syriusz, Atina, dzieki. -------------------- As happens sometimes a moment settled...
... and hovered and remained for much more than a moment. And sound stopped and movement stopped? ... for much, much more than a moment. And then the moment was gone. |