Manga i Anime, kącik starego pryka
2 in 1
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Manga i Anime, kącik starego pryka
2 in 1
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Ten temat już był, ale sądzę, że można go reaktywować, bo jest częścią kultury..
Czytacie/ oglądacie/ rysujecie coś?? Ja ostatnio zacząłem oglądać Fushigi Yuugi ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() ![]() |
sasilla |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 125 Dołączył: 09.08.2003 Skąd: Grodzisk Maz. ![]() |
Tak.
![]() Czytam. M.in. Chobits, OMG, Hellsing, Slayers i inne. Wszystko co mi w lapki wejdzie. Ogladam. Ostatnio: Trigun, Dragon half, Excel saga, kawalkami Full Metal Panic (caly czas czekam, az sie calosc posciaga) i cos w czym sie zakochalam czyli Puni Puni Poemy. Wszystkim polecam (sorry, poprawka. Polecam wszystkim, ktorzy czuja sie wystarczajaco dorosli, bo momentami jest... achem...) I tak Futaba rzadzi! ![]() Rysuje. O np. <klik>. Inne roznosci tu. Ostatnio jakos stracilam nastroj, do rysowania, ale moze kiedys... Ten post był edytowany przez sasilla: 05.10.2004 21:33 -------------------- Spotkałem panią pośród łąk.
Przecudną panią, dziecko wróżki: Włos miała długi, dzikie oczy. Leciutkie nóżki. John Keats La belle Dame sans merci |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 23:48 |