Manga i Anime, kącik starego pryka
2 in 1
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Manga i Anime, kącik starego pryka
2 in 1
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Ten temat już był, ale sądzę, że można go reaktywować, bo jest częścią kultury..
Czytacie/ oglądacie/ rysujecie coś?? Ja ostatnio zacząłem oglądać Fushigi Yuugi ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Lady A. |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 7 Dołączył: 23.09.2004 ![]() |
Ja dopiero niedawno przekonałam się do mangi&anime.
W wakacje, ot tak - z nudów- zaczęłam oglądać na Hyperze 'Tajemnice Przeszłości' i muszę przyznać, że wciąga ![]() |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
QUOTE(Lady A. @ 06.10.2004 22:40) Ja dopiero niedawno przekonałam się do mangi&anime. W wakacje, ot tak - z nudów- zaczęłam oglądać na Hyperze 'Tajemnice Przeszłości' i muszę przyznać, że wciąga ![]() No ja właśnie mówię o Fushigi Yuugi ![]() Za 15 minut kolejny odcinek ![]() Najlepszy był Nuriko... no ale niestety... kaput... no brand heroes... -------------------- ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 22:45 |